White Boy Rick (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Povestea tanarului Richard Wershe Jr. din filmul White Boy Rick online subtitrat, care a devenit informator al FBI, in anii ’80, si a sfarsit prin a fi condamnat la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri. Toata lumea din “White Boy Rick” pare sa planuiasca un fel de inselatorie. Caracterul lui Richard Wershe Jr., si tatal sau (Matthew McConaughey) au o afacere de arme ilegale. Sora lui este o adolescenta dependenta de droguri. Apoi sunt politistii, care il recruteaza pentru a merge sub acoperire, facand regulile ca ei merge impreuna.

Acest film a fost in bun. Ritmul sau a fost prea lent si scrisul a fost neglijent si peste tot. Dar ce va asteptati atunci cand scriitorii au doar experienta seriei TV si deodata trebuie sa umple 110 minute in primul lor film de lung metraj. Regizorul Yann Demange are, de asemenea, o experienta limitata de regie. Desi cred ca personajul lui Richie Merritt ar fi trebuit sa fie interpretat de un actor mai atent cu o anumita personalitate.

White Boy Rick (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Yann Demange
Actori: Matthew McConaughey, Richie Merritt, Bel Powley
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.5


White Boy Rick (2018) Online Subtitrat


Trailer


White Boy Rick (2018)
White Boy Rick (2018) Online Subtitrat in Romana

Povestea tanarului Richard Wershe Jr. din filmul White Boy Rick online subtitrat, care a devenit informator al FBI, in anii '80, si a sfarsit prin a fi con

Notă film - PortalulTauTV.net:
4