Whisky Galore (2016)

Whisky Galore (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gillies MacKinnon
Actori: James Cosmo, Eddie Izzard, Ellie Kendrick
An: 2016
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Whisky Galore

O comedie britanică a celui de-al doilea război mondial, bazată pe filmul cu același nume din 1949. Filmul spune povestea unui grup de insulari scoțieni, pe insula Todday, care încearcă să fure 50 000 de cazuri de whisky de pe o navă blocată în larg. A fost stabilit în anii 1940, când raționalizarea whisky-ului era în vigoare. Filmul îl vede pe Gregor Fisher, Eddie Izzard, Sean Biggerstaff și Naomi Battrick. A fost regizat de Gillies MacKinnon și a fost scris de Peter McDougall (un scriitor veteran de televiziune). Filmul a primit în principal comentarii pozitive de la criticii care l-au examinat. Mi-a plăcut și ea.

Povestea este stabilită în 1941 și se bazează pe evenimente adevărate. Insulele scoțiene care trăiau pe insula Todday sufereau de o penurie severă de whisky (datorită raționamentului care exista în timpul celui de-al doilea război mondial). Când au auzit despre o navă strânsă pe stâncile din larg, numită Cabinetul SS, care transporta 50.000 de cazuri de whisky scoțian în America, ei hotărăsc ocazia de a fura whisky-ul este prea bun pentru a trece. Sunt doar o problemă este un ofițer de gardă, numit căpitanul Wagget (Izzard), care este hotărât să mențină legea și ordinea pe insulă.

Filmul este amuzant și extrem de optimist; chiar având în vedere obiectul furtului pe o scară largă (și, în realitate, o mare cantitate de bani a fost furată și de pe navă). Îmi amintește de o mulțime de alte comedii pe care le-am mai văzut (cum ar fi “WAKING NED DEVINE”) din Scoția și Irlanda. Dacă vă place acest tip de film, veți obține probabil o lovitură bună din asta. Cred că este un film bine făcut și plăcut, dar nu este nimic prea memorabil deși.