Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Whiskey Tango Foxtrot (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Glenn Ficarra, John Requa
Actori: Tina Fey, Martin Freeman, Margot Robbie, Alfred Molina
Anul: 2016
Gen: Comedie, Razboi
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<_iJ9J95oHfY/wft6" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Sinopsis film Whiskey Tango Foxtrot (2016)

O jurnalistă îşi povesteşte experienţele avute în teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Pakistan.

Recenzie film online Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Nu există nici o îndoială că Tina Fey și-a îmbogățit viața noastră. Ea a scris ultima watchable lui Lindsay Lohan (și cel mai bun) vehicul stele, din 2004 “Mean Girls”. Ei Liz Lemon pe sitcom-ul “30 Rock”, ne-a dat actualizarea perfectă în jur cuvinte substitute cu “Blerg!” Ei scathingly genial Sarah Palin impresie la “Saturday Night live”, a ajutat la salvarea țării de la patru ani de lucru real în birou. Ea si co-gazda Amy Poehler injectată o relevanță comică în Globul de Aur și a transformat o premii mucegăite arată într-trebuie să se vedea TV.

Chiar și doar câteva momente ei faux-cherchelit, alături de cele mai bune productii de design de co-prezentator Steve Carell în timpul Oscar emisiune de televiziune de duminica trecută a oferit o explozie de prospețime screwball atunci când Fey a descris setul de “The Revenant” ca “lucru în cazul în care un urs trăiește” și mutilat Expresia “nona-MEES sunt …”

Prin urmare, este dureros să observăm că această femeie talentat a fost încă să ne arate că are ceea ce este nevoie pentru a fi o prezență cu adevărat convingătoare pe marele ecran. Problema este, Tina Fey este întotdeauna Tina Fey. Chiar și atunci când parodiază fostul guvernator al Alaska, ea nu poate da drumul pe care licărire rea în ochii ei. Debutul ei de film ca un profesor de matematică în “Mean Girls” este în continuare performanța ei cea mai satisfacatoare cinematografică.

Niciodată nu are acest handicap fost mai evidentă decât în ​​ceea ce este oferit ca șansa lui Fey să sape adânc un om la “SNL” alaun avansat de conducere doamnă Kristen Wiig și ne surprinde cu cotletele ei dramatice în “whiskey Tango Foxtrot.” Afganistan-set este bazat pe drama 2011 un volum de memorii eficiente, divertisment injectat cu “M * A * S * H” necuviința stil de la Chicago Tribune zone de razboi jurnalist Kim Barker. Dar, mult a fost optimizat în traducere. Titlul a fost luat de la “Talibanii au Shuffle” pentru argou militar WTF. Barker a fost renăscut ca Kim Baker. Iar ocupația ei a fost re-inventat într-un corespondent TV de știri, probabil pentru a oferi o mai bună vizuale de pe la locul de muncă decât vizionarea de tip cineva.

S-a raportat că actrița, care este, de asemenea, unul dintre producătorii, a fost atrasă materialul după o recenzie de carte din New York Times a remarcat că Barker se portretizat “ca un fel de caracter Tina Fey.” În cazul în care pur și simplu nu este liber licență pentru a juca pur și simplu le sau cel puțin persona familiară, eu nu știu ce este.

Cu toate acestea, este inițial ușor distractiv pentru a vedea acest personaj 40-ish de pește-out-of-apă se împinge dincolo de zona ei de confort nesatisfacatoare atât la locul de muncă și în viața ei privată (Josh Charles, care apare ocazional ca prietenul ea a lăsat în urmă , s-ar putea avea la fel de bine “trișor viitor” tatuat pe frunte). greve șoc cultural imediat după ce ea a terenurilor aflate în Kabul, unde se spune aerul este umplut cu fecale. Există mai râde ușor de a fi avut de la bun început atunci când fularul capul alunecă și un nativ sneers femeie (cu ajutorul subtitrări), “Acoperă-le curvă fără rușine.”

Din fericire, traducător-conducător auto-și-toate-rotund-gardian-angel Kim, Fahim (actorul american Christopher Abbott, care recent a impresionat în “James White,” presupune un aspect afgan discutabil), este acolo să o ghideze prin obiceiurile locale și periculoase situații. Dar, odată ce ea ajunge în bătăuș “Animal House” reședință -stil înființat pentru membrii străini ai presei, este clar că filmul ar fi putut fi cu ușurință numit “Zburdalnic Tango Foxtrot.” Tanya (Margot Robbie “The Wolf Wall street “), o blondă Slinky britanică journo la aer, salută Kim și evaluează imediat atractivitatea ei pentru bărbați-declarând-o” Kabul drăguț “, asigurând în același timp,” Aici, tu ești 9. ”

Deși există mai multe scene în care Kim se pune în pericol de a obține povestea ei-mașinile exploda, bombe merge off, inele focuri de armă dintr, o adunare de oameni se supără când ea încearcă să ascundă un aparat de fotografiat sub tradițional ei mantie full-corp în timpul filmărilor le-narativ adesea se simte mai mult ca o comedie de sex vulgar decât o vedere de sus a pericolelor la locul de munca pe care actualul Barker se confruntă în mod obișnuit. In schimb, atunci când Kim întâlnește Billy firsts Bob Thornton cruste general, în timp ce acoperă unitatea sa marină, el o avertizează să nu se culce cu oamenii lui. prima întrebare Tanya după întâlnirea cu Kim este dacă ea s-ar deranja dacă sa culcat cu bărbații desemnați să o protejeze. Premierul a lubric afgan (Alfred Molina, un actor britanic de origine italiană și spaniolă, care sa transformat într-o modernă zi, Anthony Quinn) va acorda un acces special începător în cazul în care ea devine său “prieten special.”

tensiune sexuală adevărată ajunge în forma de shutterbug scoțian țărănește necinstiți-ish Martin Freeman si este doar o chestiune de timp înainte de ciorovăială se transformă în pat. De fapt, turnarea merge un drum lung pentru a camufla defectele pe care flare, si scenaristul Robert Carlock (care a lucrat cu Fey, atât pe “30 Rock” și “Unbreakable Kimmy Schmidt”) și regizorii Glenn Ficarra si John Requa (care au scris ” rea Moș Crăciun “și helmed” Crazy, Stupid, Love “) știu modul lor în jurul comportament licențios și toată noaptea chefuri. Ceea ce ei nu pot face este crearea unor secvențe de acțiune believably harrowing (cu New Mexico abil completarea pentru Orientul Mijlociu). Între timp, Fey și Robbie machiaj niciodată scamelor și nu rareori se rup o sudoare.

Este “Whiskey Tango Foxtrot”, un film oribil despre un străin alb plopped în mijlocul Afganistanului? Nu, asta ar fi anul trecut “Rock the Kasbah.” Dar nici nu “Whiskey Tango Foxtrot” îndeplinit obligația atribuită de a furniza dovezi privind versatilitatea lui Fey. După ce a văzut Carell și ei împreună la Premiile Academiei, probabil, acestea ar putea remake-ul “Ieri Born” pentru aceste vremuri Trump-ish. Fey joacă prost? Acum, că ar fi o provocare.