Where’d You Go Bernadette (2019)

După ce mama ei, Bernadette Fox din filmul Where’d You Go Bernadette online subtitrat, o femeie deosebit de nevrotică, dispare fără urmă, Bee, fiica de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei. Bee urmăreşte mailurile, documentele şi corespondenţa secretă pentru a o putea găsi. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.

Cred ca pana la ora aceasta cu totii stiti cine este eroina principala a romanului; pe scurt Bernadette Fox traieste in Seattle si este inconjurata de mamici cu ambitii strict in a-si apara imaginea de fiinte perfecte. Sotul lui Bernadette este unul dintre oamenii de baza de la Microsoft, preocupat peste masura de ceea ce face acolo sau mai bine zis satul de comportamentul nevestei gaseste refugiu in proiectele de la job.

Ca sa intelegeti de ce zic asta, e de ajuns sa va lamuresc ca Bernadette a fost la un moment dat cel mai talentat tanar arhitect al tarii, dar dintr-un motiv ciudat a ales sa duca o viata aproape de pustnic. Romanul ne este dezvaluit din perspectiva lui Bee, fiica celor doi amintiti deja, care in momentul in care mama ei dispare este hotarata sa o gaseasca cu orice pret.

Where'd You Go Bernadette (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Unde ai dispărut Bernadette?
Regia: Richard Linklater
Actori: Billy Crudup, Cate Blanchett, Megan Mullally
An: 2019
Gen: Comedie, Drama, Mister
IMDB: 6.6


Where’d You Go Bernadette (2019) Online Subtitrat


Trailer


Online Subtitrat

După ce mama ei, Bernadette Fox din filmul Where'd You Go Bernadette online subtitrat, o femeie deosebit de nevrotică, dispare fără urmă, Bee, fiica de 15 ani, pornește cu tenacitate în căutarea ei. Bee urmăreşte mailurile, documentele şi corespondenţa secretă pentru a o putea găsi. Pe parcurs, adolescenta are ocazia să afle ce trecut neliniștit are mama ei.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5