Where to Invade Next (2015)

Where to Invade Next (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Michael Moore
Actori: Michael Moore, Krista Kiuru, Tim Walker
Anul: 2015
Gen: Documentare
Durata: 120 minute
IMDB: 7.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Where to Invade Next, noul film al regizorului Michael Moore, câștigător al unui Oscar, va fi lansat în 23 decembrie în Statele Unite, după ce a făcut senzație la mai multe festivaluri. În satira provocatoare cu titlu înșelător, regizorul peliculei “Fahrenheit 9/11” parcurge Europa în căutarea unor idei de reforme, de la săptămâni de concediu plătit în Italia, sistemul școlar model din Finlanda, organizarea muncii în Germania, la depenalizarea drogurilor în Portugalia.

Ea vine facturat nu ca un documentar, ci o comedie, iar prima gluma este titlul Where to Invade Next său hilar înșelătoare. Crezi că anticipează o denunțare pupa, de stânga al politicii externe americane. In schimb, Moore ne spune Joint Chiefs of Staff l-au invitat la Washington, DC, să mărturisească faptul că toate războaiele lor, deoarece “cel mare” au fost dezastruoase și cere sfatul lui. El răspunde prin oferirea de sine însuși ca o armată de un singur om, care va “invada țările populate de caucazieni, ale căror nume pot pronunța cele mai multe ori, iau lucrurile de care avem nevoie de ele, și să le aducă înapoi acasă în Statele Unite ale Americii.”

Așa că, purtarea lui șapcă de baseball mărcile comerciale și literalmente înfășurat în steagul, el pune pe peste Atlantic în căutarea afară popoarelor de a cuceri care au lucruri America are nevoie. Da, el știe toate aceste țări au propria cotă de probleme. Dar el a venit, spune el, “pentru a alege florile, nu buruienile.” Și ce un buchet îl asamblează.

Prima oprire este Italia, unde el se întreabă de ce “italienii arata intotdeauna ca au avut doar sex.” El găsește câteva motive pentru care strălucire fericit vorbind cu un 30ish cuplu-el e polițist, ea lucrează pentru o îmbrăcăminte companie care începe să enumere toate timpul de concediu plătit ei a lua. Porțiunea de bază, a decretat prin lege, este de patru săptămâni, dar atunci când adăugați în vacanță de guvern și astfel, ea se apropie de opt. Ei folosesc tot acest timp pentru vacanță în locuri ca Miami si Zanzibar, deci există mai mult decât sex (deși am ghicit exista o multime de asta prea) pentru a explica bronzeaza lor radiante și zâmbete satisfăcuți.