Where Hope Grows (2014)


Where Hope Grows (2014) film online subtitrat

Regia: Chris Dowling
Scenariu: Chris Dowling
Actori: Kristoffer Polaha, David DeSanctis, Brooke Burns
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.4

Având în vedere cât de multe exemple mediocri au lovit multiplexuri în ultimii ani, drame religioase trebuie să fie clasificate într-o curbă. Pe această bază, directorul / tarife efortului de scenaristul lui Chris Dowlings un solid B +. Deși personajele sale și poveste de frontieră de pe clișeu-bine, de fapt, trecerea frontierei cu-impunitate Unde Hope creste este o dramă care afectează marcat de spectacole solide și o reținere răcoritoare în modul în care transmite mesajul său religios. Terenul se concentrează asupra prietenia înmugurire dintre Calvin (Kristoffer Polaha), un fost jucator profesionist de baseball a carui cariera sa incheiat prematur, si produc (David DeSanctis), un tânăr cu sindrom Down, acesta provine de la porecla postul de funcționar magazin alimentar.

Ca și în atât de multe portrete cinematografice “Where Hope Grows” ale foștilor sportivi, Calvin este un suflet pierdut, un tată singur lupta pentru a ridica varsta de șaptesprezece ani fiica Katie (McKaley Miller), care a pierdut respectul pentru el din cauza potabila sale grele și lipsa de interes în procurarea ocupării forței de muncă remunerată. Ea, între timp, se luptă pentru a menține virginitatea în ciuda presiunilor de ei agresiv prietenul Colt (Michael Grant), care, de asemenea, Producem co-lucrător. După o întâlnire șansă la magazin, Calvin ia o strălucire la omul nesfârșit entuziast tânăr care are un obicei de îmbrățișarea spontan clienților. El începe oferindu-i lecții de baseball, și este rapid să mustre pe cineva care se referă la el ca un “retardat”. El imploră chiar seful Produce lui să-l facă “angajatul lunii”, fără nici un rezultat.

Where Hope Grows se pare că este un Producem churchgoer devotat care poartă o Biblie cu el tot timpul. La început acest lucru, la fel ca orice altceva, are un efect redus asupra Calvin. Dar când a pierde un important interviu de angajare din cauza unei Bender, el începe să-și reconsidere căile Lui, chiar luând important pas de a participa la prima sa întâlnire AA, unde întâlnește un interes romantic prospectiv (Brooke Burns).