When the Bough Breaks (2016)

When the Bough Breaks (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Cassar
Actori: Morris Chestnut, Regina Hall, Romany Malco
An: 2016
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis When the Bough Breaks

John și Laura Taylor (Morris Chestnut și Regina Hall) sunt un cuplu tânăr, înstărit, care-și dorește cu disperare un copil. După ce epuizează toate opțiunile, o angajează pe Anna (Jaz Sinclair) – mama-surogat perfectă. Pe măsură ce sarcina înaintează, obsesia Annei pentru John Taylor capătă manifestări periculoase. Cuplul se trezește captiv într-un joc mortal, orchestrat de Anna, și realizează că e nevoie de măsuri urgente, până nu e prea târziu.

Deşi John şi Laura Taylor sunt realizaţi din punct de vedere profesional. Si au o situaţie financiară la care majoritatea nici nu îndrăznesc să viseze, viaţa lor e departe de a fi perfectă. Cu toate că s-au străduit foarte mult timp, cei doi nu au reuşit să conceapă un copil. După ce au epuizat toate posibilităţile, ultima lor opţiune este să o angajeze pe Anna ca mamă surogat. Însă pe măsură ce sarcina începe să progreseze, se amplifică şi fixaţia psihotică pe care o are faţă de John. Prinşi în jocul ei periculos, soţii Taylor trebuie să lupte pentru a-şi redobândi controlul asupra viitorului propriei familii înainte de a fi prea târziu.

În ceea ce privește povestea reală, bine filmul ofera exact ceea ce așteptați de remorci. Este o poveste drept înainte despre un cuplu de învățare lecție aspră de a arăta cu precauție când angajarea surogate. Si modul în care acestea se ocupe de locuri de muncă de nuci transporta copilul lor. Drama este intensă și suspans este tras afară, dar o mare parte din audiență în care arată meu savurat fiecare minut. Ritmul filmului este rapid (care îmi place) și a oferit o atmosferă de urgență, care a crescut suspans, menținându-se astfel atenția mea. Un bonus suplimentar al acestui ritm, a fost că a păstrat drama emoțională în perspectivă, ceea ce a făcut pentru un complot mai bun.


Trailer When the Bough Breaks