Wheeler (2017)

Wheeler (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Ross
Actori: Stephen Dorff, Kris Kristofferson, Audrey Spillman
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!

<05VuvZTam5I/Wheeler.2017.DVDRip.x264-RedBlade.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Wheeler

Wheeler este un documentar fals despre Stephen Dorff, care cântă într-o cântăreță de țară recent plecată. În timp ce senzația de documentar este reală, există ceva de spus despre astfel de lucruri. Este ciudat să jucați fără joke despre un artist care nu a existat niciodată. Dorff ia actul în ordine, dar melodiile se simt ca muzica de umplutură de la o telenovelă sau de dramă bugetară scăzută. Sprijinul exprimat încearcă să facă lumea să funcționeze, dar conceita centrală este destul de subțire.

Asta e problema pe care o găsesc cu mai multe filme indie conduse de stele. Ei pot să-și croiască anumite părți ale unei estetici, dar nimic despre lume nu este real. Nu înțeleg de ce Wheeler ar fi un artist țigan gigantic, cu fani tineri și bătrâni. În cel mai bun caz, el este un jucător de circuit de bar, care dobândește o bază fidelă între Nashville și Murfreesboro. Nu greșesc producătorii de film pentru asta, ca să creez un autentic simț al autenticității … practic trebuie să faci trei filme într-una.

Trebuie să explicați motivația, să arătați o creștere și să stabiliți o moștenire. Dacă aveți Robert Wise ca editor, va fi mai ușor să îl scoateți. “Wheeler” a făcut un efort nobil, dar a făcut multe din cele mai fine lucruri. Totuși, aș recomanda o vizionare o dată.