What We Do in the Shadows (2019)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Serialul 2019 What We Do in the Shadows online subtitrat este o privire în viața zilnică (sau, mai degrabă, nocturna) a patru vampiri care au trăit împreună de peste 100 de ani, pe Insula Staten.

Serialul se întoarce ca o serie de televiziune și are succes total. Dacă ați iubit filmul, atunci ar trebui să vă bucurați de versiunea serie a comediei-horror. Desigur, unul din motive ar fi, probabil, ca atât Taika Waititi cât și Jermaine Clement sunt încă la bord; primul film a fost făcut de cei doi și a devenit rapid, daca putem spune asa, filmul de cult.

Este de fapt o comedie de groază, dar filmată în stilul unui documentar – detaliu ce a contribuit foarte mult la umorul tuturor. Acum, serialul se întoarce ca o serie de televiziune și complotul funcționează perfect și pentru acest tipar, mai ales că rămân atât umorul, cât și abordarea ciudată a personajelor. Povestea din serial s-a mutat din Noua Zeelanda la New York. Mai exact, Staten Island, unde locuiesc patru vampiri.

În acest sens, este exact ca și filmul care a avut loc în Noua Zeelandă. Cei patru vampiri din această poveste din New York nu sunt toți vampiri tradiționali. Unul dintre ei este un “vampir energetic“. El ia oamenilor toata energia vorbind despre lucruri foarte plictisitoare sau fiind extrem de enervant.

What We Do in the Shadows (2019) Online Subtitrat in Romana


Actori: Kayvan Novak, Harvey Guillén, Natasia Demetriou
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Comedie, Fantezie, Groaza
IMDB: 8.3


What We Do in the Shadows (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

s01e07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer