What We Become – Sorgenfri (2015)

What We Become – Sorgenfri (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Bo Mikkelsen
Actori: Benjamin Engell, Troels Lyby, Mille Dinesen
An: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis What We Become – Sorgenfri

Vacanța de vară idilică a familiei Johannson se termină brusc atunci când oamenii încep să moară din cauza unei epidemii virale virulente.

Vezi, acum e un film care mă face mândru de a fi un Dane! Acesta este cel de-al treilea film zombie pe care l-am văzut, dar ultimele două au fost filme cu buget scăzut făcute de amatori, în timp ce “Sorgenfri” (“Ce ne-am făcut”) este un film cu buget adecvat și talente care acționează corespunzător.

Ma bucur ca Danemarca a reusit in sfarsit sa ajunga in harta lumii zombie cu un film care merita de fapt sa fie amintit. Și regizorul Bo Mikkelsen a reușit să obțină o bună poziție pe hartă cu manipularea lui “Sorgenfri”.

Ceea ce începe ca un film destul de lent, de fapt, sa dovedit a fi destul de interesant și palpitant. Asadar, stai cu el, chiar si prin prima treime lent si semi-plictisitoare a filmului sau cam asa ceva. Totul face parte din planul regizorului de a construi filmul. Personal, cred că a luat filmul prea mult timp pentru a se ridica în viteză. Dar, odată ce a făcut-o, a meritat așteptarea.

O comunitate rurală mică devine afectată de o boală misterioasă, care pare să se răspândească ca un foc sălbatic. Odată cu mutarea armatei și plasarea orașului în carantină greu, cetățenii devin prizonieri în casele lor. Și în timpul perioadei de detenție pot asculta doar știrile pentru a obține informații despre boala care le-a devastat orașul. Cu toate acestea, lucrurile sunt păstrate în întuneric, dar lucrurile nu pot rămâne îngropate pentru totdeauna …