What They Had (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

In filmul What They Had online subtitrat, Bridget (Hilary Swank) se intoarce acasa pentru a il ajuta pe fratele ei Nick (Michael Shannon) sa-l convinga pe tatal lor incapatanat Burt (Robert Forster) sa-si interneze mama Ruth (Blythe Danner) intr-o casa de ingrijire medicala.

Drama de familie” este practic propria sa drama – si din pacate este de obicei caracterizata de melodrama si previzibil punctata de scenele obligatorii ale membrilor familiei tipand unul la celalalt. Si tocmai de aceea filmul este revigorant – se concentreaza in mod direct asupra conflictului primar si nu se duce pe traseele tipice “dramei familiale“.

Fiecare moment si poveste ajunge direct inapoi la deteriorarea rapida, a ceea ce face dementa. Aceasta problema de familie face ca cele trei personaje ale filmului sa se intoarca unul impotriva celuilalt, dar toti vor ceea ce este cel mai bine pentru Ruth.


Regia: Elizabeth Chomko
Actori: Hilary Swank, Michael Shannon, Robert Forster
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.6


What They Had (2018) Online Subtitrat


Trailer


What They Had (2018)
What They Had (2018) Online Subtitrat in Romana

In filmul What They Had online subtitrat, Bridget (Hilary Swank) se intoarce acasa pentru a il ajuta pe fratele ei Nick (Michael Shannon) sa-l convinga pe

Notă film - PortalulTauTV.net:
4