What If It Works (2017)

Adrian, un specialist in IT, sufera de tulburare obsesiv-compulsivă. Grace, o frumosa artist de stradă, are o tulburare de personalității multiple. Este o poveste de dragoste care pare imposibilă. Dar dacă funcționează? Actorii de vârf, Anna Samson (Grace) și Luke Ford (Adrian), oferă un act incredibil, cu personajele care le joaca in film. Aceast film are mult de muncă pentru Samson, deoarece Grace este doar una dintre personalitățile ei. Grace suferă de tulburare de identitate disociativă (DID) și ni s-a spus că are 10 persoane care trăiesc în interiorul ei.

Nu le întâlnim pe toate in filmul What If It Works, dar cele două principale vor ca Samson să-și mareasca atât talentul, cât și timpul impreuna cu ea. “G” este personajul care îi provoacă cea mai multă durere. G este confortabila și artistica, productiva, în timp ce Grace are probleme cu arta. Ce este mai rău, ea este de fapt conștientă de tot ceea ce spune și face G. Aceasta nu este înțelegerea obișnuită a lor. O mare parte din tensiunea din film vine în acele momente când Grace îl cere scuze lui Adrian pentru comportamentul rău al lui G. Va reuși să depășească propriile limitări și să gestioneze aceste situații?

Audiența filmului What If It Works, ajunge să vadă cât de greu este pentru persoanele care se confruntă cu aceste condiții si să navigheze situațiile și relațiile de zi cu zi pe care majoritatea dintre noi le considerăm de la sine înțelese. Și nu este greu pentru că ei nu sunt mai putin inteligenți decât ceilalți. Dimpotrivă, Adrian cu siguranță nu și-a afectat nici intelectul, nici simțul umorului. Descoperim că este un student postdoctoral cu o înțelegere dură a stării sale și a impactului asupra celor din jurul lui.


Regia: Romi Trower
Actori: Luke Ford, Anna Samson, Brooke Satchwell
2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.2


What If It Works (2017) Online Subtitrat in Engleza