What Are You Laughing at by Neville Shah (2017)

What Are You Laughing at by Neville Shah (2017) Online Subtitrat


Regia: Sameer Ghauri
Actori: Neville Shah
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!

<0gWIImTpVWQ/Neville.Shah.What.Are.You.Laughing.At.2017.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis What Are You Laughing at by Neville Shah

Neville Shah se comportă ca și cum are nevoie de comedie în stand-up. Un comedian de stand-up, a ajuns pe scenă de fiecare dată. De parcă ar fi o casetă de mărturisire în care, în acele câteva minute, trebuie să fie cât mai cathartic posibil. Rezultatul este un spectacol care este inconsecvent în tonul și ritmul său, dar intrigant în cuvinte. Consider că Neville Shah este unul dintre cei mai de seamă povestitori de comedie din această țară și asta face ceea ce face “La ce râzi?” O astfel de dezamăgire.

O cameră mică este scena perfectă pentru debutul special al lui Shah datorită naturii intime a materialului pe care el la plănuit pentru public. “Un an în urmă ieri, mi-am pierdut mama”, spune Neville, cu părul lung și barbă, când vine pe scenă. Comedia ca terapie nu este o idee nouă în India. Cea mai bună experiență pe care am văzut-o vreodată a fost făcută de prietenul lui Shah și de colegul său comedian Brij Bhakta, în jur de doi ani în urmă, când vorbea despre lupta mamei sale cu cancerul. Sfârșitul setului ma lăsat amorțit și aproape în lacrimi. A fost o comedie care a fost sinceră, cinstită și inexplicabil de amuzantă.

Vrajitorii comici își asumă un risc prin deschiderea unei speciale cu o astfel de glumă și Shah trebuie să fie lăudat pentru alegerea lui. O tăcere evidentă umple camera după linie și acum Shah trebuie să-i aducă înapoi la un spectacol de comedie. Durerile de îngrijire medicală din India și îngrijorarea lui sunt probleme serioase și frustrări, pe care Neville le dorește ca audiența să se alăture lamentând și râzând.