Wetlands – Marécages (2011)

Wetlands – Marécages (2011) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Guy Édoin
IMDB: 7.0
Regia: Guy Édoin
Actori: Pascale Bussières, Gabriel Maillé, Luc Picard

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Susținerea o fermă de cultură și de lapte este o muncă grea, dar păstrând o familie împreună ar putea fi chiar mai greu în “Zonele umede”, debutul HELMING liniște impresionantă de regizor franco-canadian Guy Edoin. Un studiu caracter dual al soției unui fermier Quebec și fiul ei adolescent taciturn, afectat de nenorocire in Wetlands – Marécages, acest mod deliberat ritm, Pic mai multe straturi se uită la dificultatea de a agriculturii Contempo în timp ce explorarea simultan problemele mai puțin tangibile, inclusiv doliu, iertare și identitatea sexuală, prin prisma unei relații mamă-fiu stâncos. Venetia si Toronto preems ar trebui să inspire vânzări, în special în Europa francofonă și accesorie. Se pleacă la nivel local 14 octombrie

Într-o scenă timpurie, un tip prezentabil Quebec fermier Jean (Luc Picard) și la fel de senzual cealaltă jumătate de pana acum pământesc, Marie (Pascale Bussiers), apel la fiul lor ursuz în vârstă de 17 de ani, Simon (Gabriel Maille), pentru a le ajuta cu livrarea unui vițel din filmul Wetlands – Marécages. Dar, în ciuda eforturilor lor, animalul se sufocă și moare înainte de a fi ieșit din pântecele mamei.

Impresionant montat scena semnaleaza deja stilul narativ Edoin lui construite cu grijă încă înșelător de simplu, care funcționează pe două niveluri. În primul rând in Wetlands – Marécages, există un angajament clar față arată sumbre detaliile cotidiene ale zilelor moderne agricultură și, prin aceste detalii, sugerând cât de mult munca grea merge în ceva plin de potențial dezastru la fiecare pas din drum (căldura verii care afectează culturile familiei este un alt amenințare constantă).

În al doilea rând in Wetlands – Marécages, scena, de asemenea, funcționează la un nivel simbolic, prefigurarea unul dintre laitmotive majore ale povestirii: moarte accidentală. Pe măsură ce progresează pic, reiese că Simon a avut un frate mai mic care sa înecat când a fost sub supravegherea lui, și aproximativ o jumătate de oră, Jean este fatal rănit într-un accident care implică, de asemenea, fiul său.

Restul de 80 de minute pic topul relația dificilă dintre o mama doliu, care are pentru a rula o fermă aproape de faliment pe cont propriu și nu poate ajuta, dar vina Simon pentru o mare parte din mizeria în viața ei, și urmașii ei, care se ocupă de uzuale dureri adolescent de cultivare, precum și durerea lui și sentiment de vinovăție din Wetlands – Marécages.

Este aproape imposibil ca Simon să afirme independența în această situație, mai ales o dată mama lui accepta ajutorul unui Roughneck (Francois Papineau), care pare că intenționează să curteaza ei. Prezența benignă a bunicii sale paterne (Denise Dubois), care imparte viata cu o alta femeie (Angele Coutu) in filme online Wetlands – Marécages, cel puțin arată adolescenta că interesul său în băieți, nu este ceva ieșit din comun. De obicei, Edoin lasă la latitudinea privitorului pentru a deduce acest tip de informații, ceea ce înseamnă o parte din aluziile subtile vor trece AUDs mai atent de.

Pic nu devine niciodată poveste Wetlands – Marécages o văduvă plângând sau o narațiune coming-out; în schimb, este bazată pe simbioza dintre poveștile mamă și fiu. Din moment ce caracterele lor nu sunt vorbitori mari, o mulțime cade pe Bussiers și tineri Maille, ambii locuiesc în totalitate rolurile lor. Sprijinirea turnat este, de asemenea solidă, în special Picard în rolul esențial al tatălui, a cărui absență se resimte dureros pentru restul filmului Wetlands – Marécages.