We’re Here (2020)

In serialul We’re Here (2020) online subtitrat vedem un format familiar. Shangela, Bob și Eureka se întorc în oraș, se întâlnesc cu un grup de localnici, carora le vor fi mentori, și vor începe să lucreze la organizarea unui drag show, cu noile lor “fiice” drag. Ucenicii vor participa la acest spectacol: artiști transexuali, colaboratori straight și foști homofobi pocăiți urca pe scenă, fiecare din varii motive.

Unii au fost întotdeauna curioși, alții caută validare în comunitatea lor, iar alții sunt încântați să se expuna și să încerce ceva nou. Emoțiile ies la suprafață în timp ce localnicii lucrează cu mentorii și Shangela, Bob și Eureka fac fiecare o treabă excelentă de interconectare. Spectacolul este condimentat cu participarea artistilor drag experimentați, dar sunt și reality stars, știu să se tempereze si să-si gaseasca zona de confort în momente vulnerabile.

Fiecare episod începe cu reginele care se plimbă prin cel mai recent orasel, interacționând cu locuitorii și promovând următorul spectacol – the drag show. Experiențele gazdelor în aceste comunități sunt punctul principal al spectacolului, de la simpatia instantanee a unui trecator și reacția vesela, pana la ostilitate extrema de la ceilalți.

We're Here (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Actori: David Huggard, D.J. ‘Shangela’ Pierce, Caldwell Tidicue
An: 2020
Gen: Seriale Online
IMDB: 7.7


We’re Here (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04


Trailer