Welcome to the Sticks (2008)


Welcome to the Sticks (2008) film online subtitrat

Titlu original: Bienvenue chez les Ch’tis
Regia: Dany Boon
Actori: Frank Andrieux, Lorenzo Ausilia-Foret, Kad Merad, Dany Boon, Michel Galabru
Anul: 2008
Gen: Comedie
Durata: 106 minute
IMDB: 7.0/10 din 16608 voturi

Doar 21 de mile de coastele din Marea Britanie se află o inconnue terre. Ei bine, de fapt, Terre în sine este destul de connue. De fapt, e destinație britanicii “vacanță de sus și una din țările lor preferate de exil in Welcome to the Sticks. Cu toate acestea, oamenii care locuiesc acolo rămân la vecinii lor Transmanche o enigmă înfășurat în Gauloise fum, un trib mai misterios decât hotentoții. Francezii mananca cai, melci și picioarele Froggies mici. Ei abia merg niciodată la locul de muncă, dar se bucură de un stil de viata râvnit amărăciune de salariați sclavi din apa. Au cracare secretele vieții și iubirii, deși miros ciudat și femeile lor nu bărbierit picioarele lor. Cum pot fi acestea? Tot ce Britanicii înțeleg cu adevărat despre nostru Voisins d’à Côté este că noi îi urăsc.

Există o modalitate de sondare cumva enigma pe care o reprezintă aceasta rasa nesfârșit enigmatic? Poate moeurs lor film curs ar putea oferi un indiciu de natura lor. Deci, haideți să aruncăm o privire la filmul pe care tocmai deveni cel mai mare indigene sparge box-office din istoria cinematografiei franceze. Bienvenue chez les Ch’tis a atras acum peste 20 de milioane de admitere pe gazon sa de origine. Cu toate acestea, deși debutul rechiziționat 793 ecrane franceze, acesta sa bucurat doar de expunere microscopic în Marea Britanie. Acest titlu uimitoare nu poate fi ajutat perspectivele sale pe această parte a Canalului. În disperare, Welcome to the Sticks, distribuitorii din Marea Britanie s-au schimbat acum la “Bine ati venit la Sticks”, dar, în timp ce acest lucru poate suna mai puțin off-punerea, se pierde cea mai mare parte punctul de ceea ce este un film distinct ciudat.

Adevărat, intriga se bazează pe faptul că cele mai multe fulminant de clișee, Boboteaza a unui sofisticat care calatoreste cu teamă la doar o regiune primitivă a fi cuceriți de necioplit, Welcome to the Sticks, dar inima-încălzire de viață-forță locuitorii săi laconice. Acest lucru poate suna ca baza pentru una dintre aceste exercitii care induc voma în sentimentalism cinematografică galic ca noi britanicii par să înghită așa fericit, probabil un fel de Chocolat în sens invers. Ei bine, nu este. Banalitatea conceptului de bază este doar un glumă într-un produs de cofetărie care, deși afectează cu adevărat, este în esență fiendishly amuzant. Nu, cu toate acestea, pur și simplu așa. Că “Ch’tis” semnale de afaceri una dintre cele mai elaborate jeus d’esprit în întreaga istorie a cinematografiei.

Eroul, Philippe, călătorește de la meridionala suav și confortabil Franța să aibă acces la locuri de muncă un manager de post-office Welcome to the Sticks din nord sumbru țării sale. Pentru noi britanici, de sumbre câmpiile, deindustrialised de Nord / Pas de Calais sunt undeva pentru a accelera prin sunwards cât mai repede posibil. Se pare că, de cele mai multe franceze consideră zona și mai multe de Dumnezeu-părăsit.