Welcome to the Rileys (2010)

Welcome to the Rileys (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Jake Scott
Actori: Kristen Stewart, James Gandolfini, Melissa Leo
Anul: 2010
Gen: Drama
Durata: 110 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Welcome to the Rileys

Welcome to the Rileys spune povestea lui Doug Riley (James Gandolfini) și a soției lui, Lois (Melissa Leo), care încă nu și-au revenit după moartea fiicei lor, ucisă în urmă cu opt ani.

Doug a ajuns să aibă o relație extraconjugală cu o chelneriță, Vivian, iar Louis trăiește cu sentimentul unei puternice vinovății pentru pierderea fiicei, Emily. Evită să iasă din casă, iar când o face este doar pentru a merge la pastorul local, ca să se spovedească.

Atunci când și Vivian moare, Doug este pierdut. O călătorie de afaceri către Baton Rouge îi prilejuiește un popas într-un club de striptease. O adolescentă de 16 ani îi face un număr de streaptease privat. Merge la ea acasă și îi face o propunere: îi va da 100 de dolari pe zi dacă va fi lăsat să stea la ea o vreme, ca să-și limpezească gândurile. Fără sex.

Chiar dacă Mallory nu este obișnuită să primească bani fără să ofere nimic în schimb, acceptă propunerea, iar Doug își sună nevasta să spună că nu se mai întoarce acasă. Doug încearcă să-i schimbe viața lui Mallory, care este – în fond – o minoră care practică prostituția.

Pe de altă parte, Lois își dă seama că singura soluție ca să-și salveze căsnicia este să plece în căutarea soțului, așa că urcă la volan, prima dată în opt ani, și pleacă pe urmele lui Doug, către Louisiana.

Odată ajunsă la destinație, suferă un șoc când află că soțul ei locuiește cu o adolescentă de 16 ani. Nu poate însă să nu observe asemănarea dintre fată și Emily, fiica pierdută. Lois rămâne alături de soțul ei și de Mallory, într-un surogat de familie. Vor accepta cei trei implicațiile unei astfel de conviețuiri?


Trailer Welcome to the Rileys