WEAPONiZED (2016)

WEAPONiZED (2016) Film Online Subtitrat

Titlu original: Swap
Regia: Timothy Woodward Jr.
Scenariu: Sean Ryan
Actori: Tom Sizemore, Johnny Messner, Mickey Rourke
Anul: 2016
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 4.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer WEAPONiZED (2016)

Review WEAPONiZED (2016)

Filmul Swap sau WEAPONiZED, începe cu Kyle Norris (Tom Sizemore) care dorește ziua de naștere pe telefonul fiului său, care lucrează la Pentagon. conversația lor este deconectată după aude o explozie și, în curând știri de ultimă oră încep să pop-up pe ecranele TV despre un atac terorist asupra Pentagonului, provocând numeroase victime, inclusiv fiul său. Kyle a lucrat la o armă de bio-mecanic care permite oamenilor pentru a obține controlul minții altora. După moartea fiului său și implicarea guvernului SUA în războiul împotriva terorismului, își dă seama că acest război nu poate fi câștigat prin arme tradiționale. Deci in filme online WEAPONiZED, el dezlănțuie arma bio-mecanice pentru a elimina celulele teroriste. El nu deranjează să evalueze costul în termeni de vieți omenești care pot rezulta ca o consecință neintenționată. Acum, acest lucru este de până la un detectiv dedicat să-l oprească înainte de a fi prea târziu.

Un teren stereotipe, personaje cliched și de și performanțe mari rele, toate aceste elemente au afectat o idee bună, care ar fi putut fi executate într-un mod mult mai rafinat. Este greu de presupus că regizorul nu a re-evaluat produsul finit, dar apoi cum a ajuns neglijare atât de multe defecte în întreaga dramă? restricțiile bugetare scăzute afectează capacitatea regizor să-i înfățișeze imaginația lui pe ecran din WEAPONiZED, dar aceste neajunsuri au nimic de a face cu lipsa mijloacelor financiare. Este mai degrabă lipsa de creativitate, care este destul de evident în fiecare scenă din acest film WEAPONiZED.

Un fel de grabă este răspândit în întreaga dramă în timp ce. Se pare că directorul a fost depășită de cronologie și a incitat la procesul care a dus la scene jumătate coapte, performanță imaturi și dialoguri clișeu. Aceasta WEAPONiZED a fost o problemă tipică cu formatele direct-to-video care, spre deosebire de comunicate de teatru, acorde mai puțină atenție fundamentele și să se bazeze pe partea cliched.

Johnny Messner a făcut dreptate caracterul său, care este ca o gură de aer proaspăt. Alte persoane din film s-au arătat foarte puțin dedicatie pentru caracterele lor. Poveste are element de suspans, în prima jumătate, dar pentru mai mult de o jumătate de oră, poveste WEAPONiZED se mișcă înainte într-un ritm mai lent. A doua parte devine impuls și ritmul care creează un interes. Ar trebui să urmăriți acest film, în cazul în care nu au o opțiuni mai bune disponibile. O voi da 4 din 10 de puncte.