We Love Paleo (2016)

We Love Paleo (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Caroleen Moise
Actori: John Briffa, Cain Credicott, Mark Davis
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 7.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis We Love Paleo

Medicii, nutriționiști, autorii și antreprenorii din 4 țări împărtășesc de ce ei aleg să meargă împotriva intelepciunea conventionala de sanatate pentru a promova Paleo. Filmul a reflecta, de asemenea, modul în care acestea au fost profund transformat de stilul de viata dinainte.

OK, așa că am putea fi ușor părtinitoare ca eu sunt unul dintre oamenii prezentate în film. Dar am participat la avanpremiera, luni, care a fost prima dată. Când am văzut nici una din materialul filmat împușcat și am fost într-adevăr foarte impresionat de produsul finit.

Trebuie să spun că filmul a fost împușcat și a pus împreună strălucit și este un credit real pentru dedicarea si timpul de echipa s-au pus. Este foarte informativ și cu povești minunate și inspirație pentru cei care doresc sa inceapa o dieta Paleo, cei care deja a face acest lucru sau oricine caută informații interesante despre alimentație și stil de viață sănătos.

Dispunând de unele dintre industriile de conducere experți și oameni care și-au schimbat viața în bine există ceva pentru toată lumea și un echilibru real, de experiență și cunoștințe.

Ei bine baieti făcut, aici este la succesul proiectului, a fost o plăcere să fac parte din ea și de a ajunge la tine cu toții.


Trailer We Love Paleo