We Hunt Together (2020)

Serialul We Hunt Together (2020) online subtitrat este o abordare captivanta a clasicului joc de-a soarecele si pisica, in timp ce explorează intoxicația atracției sexuale, puterea manipulării emoționale și modul în care găsirea oricarei urme de confort, într-o persoana, poate avea consecințe cumplite pe măsură ce doi politisti, aflati în conflict, urmaresc un cuplu “mortal”.

We Hunt Together (Alibi) este un nou thriller neo-noir și o drama-crima, al doilea brevet original al canalului. Desi traia confortabil, victima umilita a fost un huligan arogant, “aspirator” de cocaină, interpretat de Nigel Harman – cunoscut anterior ca Dennis Rickman din Albert Square; a fost, cu siguranță, “o aschie dintr-un copac batran“.

Clișeul dramatic dictează că astfel de cazuri trebuie investigate de o pereche de detectivi incompatibili, și așa s-a dovedit. Jackson Mendy (Babou Ceesay) a fost un tocilar nefiresc de vesel, în timp ce noul său partener, Lola Franks (Eve Myles), era genul obsedat de munca si care tinea, mai mereu, cate un secret.


Actori: Babou Ceesay, Hermione Corfield, Kamara Abraham
An: 2020
Gen: Seriale Online, Crima
IMDB: 6.6


We Hunt Together (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer