We Can Be Heroes (2020)

In filmul We Can Be Heroes (2020) online subtitrat in loc să se concentreze doar asupra lui Sharkboy și Lavagirl, We Can Be Heroes vrea să extindă universul și să introducă o lume mai mare plină de eroi diferiți. Un grup de supereroi adulți care monitorizează tot ce se intampla peste tot in lume și ajută la combaterea infractorilor.

Il avem pe Marcus Moreno (Pedro Pascal)- un maestru spadasin, Tech-No (Christian Slater)- un erou care zboară cu jet-pack, Miracle Guy (Boyd Holbrook)- practic Superman, Kung-Fu Man (un pic prea pe nas cu Sung Kang)- cine are viteza super, (desigur) Sharkboy și Lavagirl, și alți nenumărați.

Singura problemă cu această echipă de super-eroi este că sunt în mare parte adulți narcisisti, ingamfati și dominati de supra-egouri. Dar se pare ca se apropie o invazie extraterestră și este timpul ca toți eroicii să se adune, insa ajung batuti si răpiți de invadatori destul de repede.

Distributia completa: Pedro Pascal, Taylor Dooley, Boyd Holbrook, Priyanka Chopra, Christian Slater, Christopher McDonald, Sung Kang, Vivien Lyra Blair.


Titlu Romania: Vom fi eroi
Regia: Robert Rodriguez
Actori: YaYa Gosselin, Pedro Pascal, Priyanka Chopra
An: 2020
Gen: Actiune, Comedie, Drama
IMDB: 4.9


We Can Be Heroes (2020) Online Subtitrat


Trailer