We are the Wave (2019)

Patru adolescenți idealiști din serialul We are the Wave online subtitrat de la Netflix sunt conduși de un coleg misterios pe calea revoltei împotriva unui val de ardoare naționalistă, dar mișcarea lor ia o turnură întunecată.

În multe feluri, We are the Wave Sezonul 1 indică ceea ce urmează. În ultimii ani, sistemul nostru politic a ajuns de râs. După ani întregi de idei progresiste, am uitat de o majoritate tăcută care aștepta să lupte înapoi împotriva ideilor liberale moderne. Răspunsul lor? Donald Trump și Brexit. Le-am împins în mod flagrant prea departe, iar ținta noastră pentru un viitor mai bun este acum aruncată într-un sistem politic frustrant la care nu am mai aspirat. Parlamentele înfometate, acuzații, fake news, negarea schimbărilor climatice, dar cel mai înfricoșător, o creștere a extremismului de dreapta în Europa și America.

Episodul de deschidere se concentrează mai ales pe Tristan Broch (Ludwig Simon) și Lea Herst (Luise Befort). Tristan este noul copil de la bloc, purtând haine pe jumătate stilate, pe jumătate șubrede. Lea este imediat atrasă de el. Comportamentul său misterios este povestea de deschidere, întrucât are o cale cu cuvintele și se confruntă fata in fata cu inamicii.

We are the Wave (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Noi suntem valul
Regia: Dennis Gansel, Peter Thorwarth
Actori: Ludwig Simon, Luise Befort, Michelle Barthel
An: 2019
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 7.0


We are the Wave (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer