We Are Monsters (2015)

We Are Monsters (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Sonny Laguna, Tommy Wiklund
Scenariu: Sonny Laguna, David Liljeblad
Actori: Hanna Oldenburg, Ralf Beck, Niki Nordenskjöld
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 3.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

O călătorie monoton sumbre în jurul valorii de mintea unui tânăr criminal rasist, pe bază de fapt, cu buget redus dramă britanic suntem Monster este în principal de interes pentru a anunța un nou talent brut în formă încruntându de scriitor-stele Leeshon Alexander. Rareori offscreen pentru imaginea lui 88 de minute, în prealabil puțin cunoscute Alexandru încarnează chillingly viața reală Robert Stewart in We Are Monsters, un minor deținut centru de detenție care a ucis colegul de celulă în 2000 lui Zahid Mubarek. Earnest și sumbru, în cazul în care în cele din urmă oferind puțin în modul de iluminare autentic, acest excursie debut pentru regizorul Antony Petrou premiere în competiție la Edinburgh, dar arata mai bine adaptate la excursii de televiziune decât expunerea de teatru. Cu toate acestea, Alexander pare a fi un lider pentru premiu al festivalului venerabilului pentru cea mai bună performanță într-un film We Are Monsters britanic și o victorie s-ar putea duce la rezervările ulterioare festivalului.

Varianta U.K. mai recente pe teme penale, David Mackenzie lui Cu stea în sus, ridicat cu succes tineri de lider Jack O’Connell un pas mai departe spre renume internațional. Suntem Monster nu este în acest tip de liga in ceea ce priveste tensiunea din We Are Monsters, fler sau propulsie narativ, si este mult mai dintr-o bucată de camera low-cheie, care ar putea fi transferate cu ușurință la o setare de teatru. Acest lucru ar implica un anumit grad de ingeniozitate turnare-înțelept, cu toate acestea, ca cele mai multe dintre dialogului Stewart constă din conversațiile cu el însuși – în mod special, o sardonic, cu răutate împingă alter ego reprezentând partea deformate, psychotically prejudiciate a personalității sale, dat prelungit, foul- diatribele mouthed împânzit cu invective alb-suprematiei brut. (The “Stewarts” adresa reciproc folosind pluralul first-person, prin urmare, titlul gramatical incorect filmului We Are Monsters două.)

Prin deschiderea din We Are Monsters, de crima Mubarek lui, Alexandru și Petrou (care a regizat anterior actorului în 2012 de puțin vizibilă, la 40 de minute Senet) să se asigure că veniturile de film sub o umbră de groază inevitabilă, unul cu atât mai dezgustătoare de reticența sau incapacitatea autoritățile să recunoască pericolele de plasare Stewart și Mubarek în aceeași celulă. “Sunt sigur că vor deveni prieteni rapid în cel mai scurt timp”, unul dintre centrului de ofițeri de observații de timpuriu. “Ar trebui să fie un pic de un râs, nu-i așa?” ranjeste colegul său, într-un exemplu de tendința scenariului față ironie oarecum greoaie. Dar derelictions taxelor din ceea ce un raport oficial ulterior – citat în titlurile de capăt – descris ca “un catalog năucitoare de deficiențe” sunt prea plauzibile într-un film We Are Monsters care face pentru sistemul de detenție pentru minori din Anglia ce a făcut foame Steve McQueen pentru irlandezii de Nord serviciu închisoare.

În filme online We Are Monsters lui McQueen, desigur, auzit, dar nu–văzut prezența Margaret Thatcher a fost personajul negativ fără echivoc a piesei. Aici, cu tulburări psihice severe Stewart aparente de la început, vina este mai difuză și ambiguă. Suferind șef, desigur, este Mubarek, jucat de Aymen Hamdouchi ca un fericit-Go-Lucky, zâmbind miel de sacrificiu pentru relele instituționale (și individual) rasismul. Dar filmul We Are Monsters nu este cu mult în cauză cu acest personaj, nu vom descoperi chiar primul său nume până creditele de închidere, iar unii spectatori ar putea fi inconfortabil cu accent puternic imaginea de pe explorarea motivațiile lui Stewart. Se merge prea departe pentru a sugera că Petrou și Alexandru caută pentru a obține simpatia pentru special lor “diavol”, dar sclipiri flashback ale copilăriei disfunctionale Stewart, abuzat de un tată rasist, vizează în mod clar pentru a dezvălui rădăcinile răsucite de aberații sale oribile ulterioare.