Wazir (2016)

Wazir (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bejoy Nambiar
Actori: Amitabh Bachchan, Farhan Akhtar, Aditi Rao Hydari
Anul: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama, Indiene
Durata: 103 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Wazir

Un politist din Wazir film online subtitrat care a suferit de durere si un amputat, impreuna cu un impresionant soarta, au facut parte dintr-o conspiratie mai larga care si-a intunecat viata.

Pentru standardele Bollywood, Wazir este mai degrabă un scurtmetraj cu mai puține melodii și mai multe acțiuni de arme. De asemenea, pune un accent pe șah, ceea ce înseamnă că cineva este jucat.

Daanish Ali este un ofițer de luptă împotriva terorismului, a cărui fiică moare într-un schimb de focuri atunci când Ali privește un suspect. Cu toate că moartea fiicei sale îl face distras, el se împarte cu soția sa și este aproape de suicid.

Intră în contact cu Panditji, un grandmaster de șah paralizat, care îi învăța șahul fiicei sale târzii. Ambele formează o prietenie prin durere reciprocă, deoarece Panditji își pierde și fiica, pe care o acuză pe un lider politic aspirant, Qureshi.

Când Panditji este amenințat de niște cronici ai lui Qureshi, Ali din filme indiene online îl ia pe el însuși să se răzbune exact, doar pentru a realiza că cineva a fost mereu câteva mișcări înaintea lui.

Acesta este un film bine realizat de Amitabh Bachchan și Farhan Akhtar, cu standarde ridicate de producție și de fotografie, deși nu este întotdeauna consistent și ediția este înrăutățită. Răsucirea filmului este destul de absurdă dacă te gândești la asta.