Wastelander (2018)

Într-un peisaj post-apocaliptic din Wastelander, un ex-soldat se rătăcește în căutarea casei și familiei sale pierdute. Îl întâlnește cu o colecție impresionantă de supraviețuitori, inclusiv oameni cibernetici, care îl conving să-i conducă prin pustiu, în timp ce căuta un paradis sigur legendar, Eden. Dar când o bandă de luptători de pradă numită The Scourge le vânează – trebuie să se lupte pentru a supraviețui în această distopie crudă.

În timp ce eu sunt un mare fan al genului post-apocaliptic al filmului b-Wastelander, Wastelander este un sub-dezvoltat Resident Evil wannabe (fără zombi) pentru a fi cu adevărat plăcut. Mai întâi rău. Ca și cele mai multe filme de știri și filme cu buget scăzut, Wastelander se pierde în propria sa mitologie și este împotmolit încercând să completeze un univers pe care bugetul nu-l poate sprijini. Vorbind sincer, acest film arata ca cineva a prins camera video a parintilor si a iesit in desert cu prietenii sai pentru a impus un film. Efectele speciale, fotografia, munca de cascadorie si actiunea lasa mult sa fie dorite si adesea sunt demne de dorit.

Acestea fiind spuse, este incredibil ca cineva poate un film in existenta. Și în timp ce Wastelander nu va câștiga niciun fel de distincții; pot să apreciez munca dificilă care se desfășoară în orice proiect de filmare. Faptul că în lumea de astăzi puteți crea ceva care ar fi costat destul de puțin acum 20 de ani; la același nivel de calitate este destul de uimitor. Din păcate, povestea este o plictisitoare; personajele sunt neinteresante, direcția este neclară și livrarea de linii este demnă de demnitate. Care face acest film un film greu de recomandat.


Regia: Angelo Lopes
Actori: Brendan Guy Murphy, Jon Proudstar, Carol Cardenas
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Wastelander (2018) Online