Wasp Network (2019)

In filmul Wasp Network (2019) online subtitrat ideea de baza ar fi despre spioni care spionează spionii, “cartite” care schimbă aliatii și ajung să fie tradati. Unii ar spune ca filmul Wasp Network este dezordonat și cu mult prea multe intrigi, dar, cu siguranta, nu este deloc derutant. Bazat pe evenimente reale ce au avut loc în timpul conflictului dintre Cuba și SUA în anii 90, Wasp Network este un film politic care încearcă să rămână neutru, condamnând acțiunile ambelor părți și arătând că în război și spionaj orice merge.

Regizorul Olivier Assayas pare interesat in a “deglorifica” imaginea spionului. În timp ce filmul îl urmărește pe Juan Pablo (Wagner Moura), René (Édgar Ramínez) și Gerardo (Gael García Bernal) în lupta lor pentru (sau împotriva) regimului cubanez, regizorul francez pune în discuție sacrificiile pe care acești bărbați le-au făcut.

Filmul acordă o atenție specială si soțiilor și prietenelor lăsate în urmă. Penélope Cruz oferă cele mai intense momente, in rolul sotiei care nu este încă pregătită să-si ierte bărbatul care a abandonat-o, dar săraca Ana de Armas este gospodina ce nu înțelege comportamentul haotic al soțului ei, insa nici filmul nu încearcă să dea sens deciziilor acestuia.

Wasp Network (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Alt titlu: Cuban Network
Regia: Olivier Assayas
Actori: Ana de Armas, Edgar Ramírez, Penélope Cruz
An: 2019
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.8


Wasp Network (2019) Online Subtitrat


Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=M1cuLSgJ6kg