Warning This Drug May Kill You (2017)

Warning This Drug May Kill You (2017) Documentar Online Subtitrat


Titlu Romania: Atentie Acest drog te-ar putea ucide
Regia: Perri Peltz
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 7.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Warning This Drug May Kill You

Acest documentar se uită la mai multe familii de clase de mijloc și la cât de bine ajustați oamenii au avut diverse boli de scurtă durată și au ajuns dependenți de OxyContin. Apoi au cumpărat pastile de pe stradă când medicii le-au identificat în cele din urmă ca solicitanți de droguri. Apoi heroina ca alternativă ieftină, Și apoi au ajuns fie morți, fie în mai multe recidive.

Bolile implicate au fost pietrele la rinichi, un chist și o secțiune C. Problema este că, în anii 1990, producătorii noilor medicamente opioide îi spuneau medicilor că aceste medicamente nu erau dependente de lungă durată și că puteau fi prescrise în mod liber pentru durerea cronică. Acest lucru nu este de a reduce beneficiile pe care aceste medicamente le-au avut pentru persoanele cu o durere cu adevărat oribilă pe termen lung din cauza cancerului sau a accidentelor de mașină, dar MD-urile trebuiau să prescrie prescripții ca bomboane de câțiva ani pentru persoanele care nu au avut nevoie de ea și s-au găsit Dependent în doar o săptămână.

Există povești de dependență, curățenie la clinici și recidivă la un moment dat eliberată. Poveștile copiilor care trebuie să aibă grijă și să-și vadă mama într-o stare pe care nici un copil nu ar trebui să o suporte. Povestiri ale supraviețuitorilor intemniți atunci când dependentul ia o supradoză fatală.

Există, de asemenea, o privire la un grup de sprijin pentru părinții care au pierdut copiii la acest medicament. Supraviețuitorii sunt cu adevărat șocați de cochilie, aproape neîncrezători că existența lor ca Mayberry ar fi fost permeabilă vreodată de dependența de droguri.