War with Grandpa (2018)

Peter din War with Grandpa (2018) e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

Filme online 2018 War with Grandpa filmat de peste șase săptămâni în Atlanta. Războiul cu bunicul schimbă datele de lansare din cauza unui început târziu în producție, a spus TWC.

Pe baza celei mai bine vândute cărți a lui Robert Kimmel Smith, comedia de familie 2018 War with Grandpa îl urmează pe Peter (Fegley). Si pe bunicul său (De Niro). Cei doi au fost foarte apropiați, dar când bunicul Jack se mută cu familia. Peter este forțat să renunțe la posesia cea mai apreciată: dormitorul său. Peter se va opri la nimic pentru a-și lua camera înapoi. Intrigându-se cu prietenii să elaboreze o serie de glume care să-l alunge. Dar bunicul nu renunță ușor și se transformă într-un război între cele două.

În rolul comediei Tim Hill sunt Christopher Walken, Uma Thurman, Rob Riggle. Cheech Marin, Jane Seymour și Faizon Love. Tom J. Astle, Matt Ember și Dave Johnson au scris scenariul. Phillip Glasser și Marvin Peart vor realiza alături de Rosa Morris Peart de la Marro Films.


Regia: Tim Hill
Actori: Robert De Niro, Christopher Walken, Uma Thurman
An: 2018
Gen: Comedie, Familie
IMDB: n/a


War with Grandpa (2018) Online