Walkaway Joe (2020)

Filmul Walkaway Joe (2020) online subtitrat urmareste relatiile si conexiunea dintre tați și fii. Dallas McCarthy (Julian Feder) este un tânăr de 14 ani care a apucat un drum gresit. Din pacate tatăl său, Cal (Jeffrey Dean Morgan), nu este tocmai un exemplu pozitiv, dar baiatul îl idolatrizează. Cal este un trisor, mergând dintr-o sala de biliard in alta, pacalind oamenii pentru a le lua banii.

El intră in afaceri cu o gasca dubioasa, iar datoriile continuă să crească. Și mai rău, Cal îl antureaza pe Dallas în scamatoriile sale. Baiatul are un comportament naiv, iar această conduită, combinată cu vârsta frageda, îi determină pe ceilalti jucători să-i subestimeze priceperea in joc. Soția lui Cal, Gina (Julie Ann Emery) s-a saturat de trucurile lui si de faptul ca nu s-a comportat niciodată ca un tată, întotdeauna el era tovarasul lui Dallas, iar ea era întotdeauna parintele exagerat. Problemele pustiului continuă, începe să se bata la școală și să fie nerespectuos cu mama sa.

Cal din filmul online Walkaway Joe cedeaza psihic și isi paraseste familia, lasand in urma un bilet de despartire; baiatul refuza sa accepte că tatal sau a renunțat la familie si astfel se decide să fugă de acasa pentru a-l cauta. Există un turneu mare în Baton Rouge și știe că tatal lui nu refuza o asemenea oportunitate. Goleste pusculita, îsi ia tacul, bicicleta si porneste la drum.

Se gandeste că ar trebui să faca rost de mai multi bani, deci se opreste la o sala de biliard. Dar se isca o cearta in privința mizelor, iar Joe Haley (David Strathairn) este singurul care il apăra. În cele din urmă, Joe este de acord să-l ducă pe Dallas la tatăl său, dar acest fapt este un act de bunătate sau Joe fuge de cineva?

Walkaway Joe (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Tom Wright
Actori: David Strathairn, Jeffrey Dean Morgan, Julian Feder
An: 2020
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 6.1


Walkaway Joe (2020) Online Subtitrat


Trailer