Waco (2018)

FBI și ATF din Waco (2018) profită de liderul religios al lui David Koresh Branch Davidian în Waco, Texas, în primăvara anului 1993.

Waco este o adevărată miniserie a televiziunii. Evenimentul pe care se concentrează acest spectacol este Waco Siege din 1993, care se axa pe David Koresh – interpretat de Taylor Kitsch în această miniserie – și pe urmașii săi cunoscuți sub numele de Branch Davidians.

ATF a crezut că filiala Davidiană era un fel de ocultă religioasă și bănuia că rupeau legile și încălcările armelor, ducând astfel la un asediu intens, la o luptă cu arme de foc și la mai multe decese. Conflictul dintre cele două grupuri este punctul central al miniseriei care duce la un punct culminant nebun chiar la sfârșitul celui de-al treilea episod, care mi-a stânjenit și aștept ca ultimul episod să fie aer.

Ceea ce este deosebit de minunat în ceea ce privește miniseria TV este, după părerea mea. Că este vorba de filme cinematice extinse care sunt împărțite în părți mai mici pentru televiziune, astfel încât să poată explora detalii mai profunde decât un film de teatru.

Există mult mai multă flexibilitate și libertate cu o miniserie TV decât există cu un film de teatru care probabil ar trebui să fie acoperit la 135 de minute. Waco arată sincer ca un film de teatru; cinematografia și efectele. Sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată într-un program care a fost făcut pentru televiziune.


Regia: John Erick Dowdle, Dennie Gordon
Actori: Taylor Kitsch, Michael Shannon, Andrea Riseborough
An: 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.9


Waco SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06