Vrajitorul – Warlock (1989)

Vrajitorul – Warlock (1989) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Miner
Actori: Julian Sands, Lori Singer, Richard E. Grant
An: 1989
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vrajitorul – Warlock

În noaptea în care trebuia să fie spânzurat și ars pe rug în Bostonul puritan al secolului XVII, un vrăjitor este transportat 300 de ani în viitor, în Los Angeles-ul modern. Misiunea sa: distrugerea lumii prin îngemănarea a trei secțiuni din Cartea Întunericului, care va dezvălui adevăratul nume al lui Dumnezeu. Dar acuzatorul său din 1691 l-a urmat în timp si nu se va da în laturi de la nimic pentru a-l distruge odata pentru totdeauna.

Un războinic rău este transportat din secolul al XVII-lea, de la Boston, la secolul al XX-lea, la Los Angeles, alături de Gyles Redferne, un vânător de vrăjitoare obosit în lume. Astfel, veacul lor de lungă durată continuă din nou (la începutul filmului, warlock-ul este pe cale să fie executat). Warlock-ul pornește în căutarea Bibliei satanice care conține numele lui Dumnezeu, care poate invoca răsturnarea întregii creații. Urmându-l sunt Redferne și Kassandra (Lori Singer), o chelneriță obsedată de sine, pe care warlock-ul a provocat o vrajă crudă de îmbătrânire. Și așa începe o cursă în timp a străzii, cu o doză sănătoasă de umor întunecat aruncată printre toate gagurile mai evidente de călătorie în timp.

Julian Sands excelează în rolul principal, și se bucură în mod clar să joace răul. Richard E. Grant, ca Redferne, face un erou de acțiune improbabil. Dar eficient și pare să se bucure de el însuși, în ciuda accentului lui Sean Connery. Rolul lui Lori Singer de a conduce femelele goale ar fi putut fi jucat de oricine. Dar ea este suficientă și, pentru a nu-l umbri în compania Sands și Grant, i se dă o bună linie.