Vrajitorul 3 – Warlock 3 (1999)

Vrajitorul 3 – Warlock 3 (1999) Film Online Subtitrat


Regia: Eric Freiser
Actori: Bruce Payne, Ashley Laurence, Paul Francis
An: 1999
Gen: Fantezie, Groaza
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vrajitorul 3 – Warlock 3

Kris Miller, o studenta obisnuita, afla cu stupoare ca a mostenit o casa aflata in paragina. Impreuna cu un grup de prieteni, Kris merge la locul cu pricina pentru a elibera imobilul de falsii mostenitori, inainte de a fi demolat. In scurt timp, tinerii sunt contactati de un puternic vrajitor ce pare interesat de linia genealogica a mostenitoarei…

Primul film Warlock cu Julian Sands și Richard E. Grant a fost grozav – originar, distractiv, puțin supărător și suspans. Avea caractere destul de bine definite și un complot care sa mutat. (Pun pariu că filmul ar fi fost grozav dacă bugetul ar fi fost de aproximativ 3 ori mai mare pentru FX special.) Am simțit cea de-a doua tranșă Warlock: The Armagedon, a fost bine, dar un pic cam brânzos cu tema druid magic merge. Deși povestea a fost puțin cam supărătoare pentru că nu urmăreau după război, scenariile FX îmbunătățite și cele magice au făcut filmul plăcut.

Totuși, această a treia tranșă este patetică. Editare este oribilă, filmul se trage și pornește pentru primele 40 de minute sau cam așa ceva. Caracterul de plumb este foarte plat, iar Warlock este de asemenea plat. Deși acest tip de personaj a fost mereu portretizat, calm, rece și colectat, lucru care a funcționat atunci când celălalt duce unde este destul de animat, dar este îngrozitor aici cu plumbul plictisitor. Cel puțin există lovituri laterale în W3, pentru a împrospăta lucrurile, deoarece cele două fire sunt caractere chinuitoare.