Vrajitorul 2 – Warlock 2 (1993)

Vrajitorul 2 – Warlock 2 (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony Hickox
Actori: Julian Sands, Chris Young, Paula Marshall
An: 1993
Gen: Fantezie, Groaza
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vrajitorul 2 – Warlock 2

O data la 600 de ani, raul isi arata fata si declanseaza Armaghedonul. Cinci pietre magice au puterea sa distruga lumea sau sa alunge fortele malefice de pe fata Pamantului.

În primul rând, permiteți-mi să vă spun că puteți viziona “Warlock: The Armageddon” fără să fi văzut primul film “Warlock”. Bineînțeles că veți avea mai multă profunzime la caracterul de warlock, dacă l-ați văzut, dar nu veți rata nimic dacă nu ați făcut-o.

Această continuare este la fel de bună ca și primul film din serie.

Din nou, rolul războinicului sinistru este portretizat de carismatică Julian Sands. Și în acest film personajul este mult mai întunecat și mai rău, mult mai răsucite decât warlock-ul portretizat în primul film. Julian Sands este atât de perfect pentru rolul warlock-ului.

Distribuția este bună, iar rolurile druizilor sunt bune, atât pentru tinerii druizi, cât și pentru druizii vârstnici.

Filmul are o grămadă de efecte reci și magii răi, ceva ce trebuie văzut. Cu toate acestea, nu este totul bun, totuși, scena cu cuțitul a mers prost oribil. Acest cuțit este probabil cel mai grav efect CGI pe care l-am văzut până acum.

Pentru fanii genurilor de aventuri sau pentru cei cărora le place să joace jocuri D & D, acest film oferă divertisment bun. Și ca și primul film “Warlock”, acest lucru are de asemenea suficientă divertisment pentru mai mult de o vizionare. Nu m-am mai obosit niciodată, cel puțin!