Voyeur (2017)

Voyeur (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Myles Kane, Josh Koury
Actori: Gerald Foos, Edward Sabol, Gay Talese
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Voyeur

Legendarul jurnalist Gay Talese demască un proprietar de motel care își spionează oaspeții de zeci de ani. Dar articolul său bombă stârnește în curând un nou scandal.

Primul este un veteran, sărbătorit scriitorul din New York: pionierul impecabil de îmbrăcat și puternic influențat de New Journalism. Acesta din urma este un fost proprietar al motelului din Colorado: un barbat cald si cald care traieste in izolare paranoica suburban.

Dar, pe măsură ce se întâlnesc ca intervievatori și subiecți în documentarul “Voyeur”, devine clar cât de multe trăsături le împărtășesc – și cum legătura lor de zeci de ani dezvăluie adevăruri inconfortabile despre ei înșiși și natura umană.

Directorii Myles Kane și Josh Koury au petrecut ani cu acești bărbați, documentând prietenia lor improbabilă și fascinația reciprocă. Atât Talese, cât și Foos sunt raconteurs cu sensuri de sine mai mari decât viața. Ambii sunt colecționari obsedați care și-au înghesuiți subsolurile cu articole catalogate în mod catalogat: Taleza articolelor, fotografiilor, notelor și memorabililor dintr-o viață petrecută în jurnalism; Foaia de cărți de baseball, monede, ștampile și păpuși pe care speră că le va face o avere într-o zi.

Și ambele sunt fascinați de sex-Foos într-atât de mult încât a cumpărat un motel în Aurora, Colorado, la sfârșitul anilor 1960, a construit o platformă ascunsă de observare în podul de deasupra camerelor și a spionat oaspeților prin guri. Cu părul și barba lui vopsite și cu ochelarii de dimensiuni mari, Foos explică în tonuri bogate de rezonanță că știe că va fi privit ca un pervers și pe Tom pentru activitățile sale: “Sunt pregătit pentru asta”, spune el sfidător. Dar el nu a vrut să moară fără a-și împărtăși “constatările”.