Volition (2019)

In filmul Volition (2019) online subtitrat, tipul psihic, James (Adrian Glynn McMorran), pare să posede capacitatea de a vedea evenimente în viitor înainte să se întâmple. Este o abilitate pe care James a putut să o folosească în avantajul său în anumite circumstanțe, dar nu este ca și cum ar fi putut folosii această abilitate pentru a deveni bogat și celebru.

În schimb, James întârzie rau de tot cu chiria lui, nu pare să aibă prea multe în calea unui loc de muncă constant (nu că oricum ar vrea neapărat unul. ii place să parieze), fumează ca un coș de fum și este destul de mizerabil.

Într-o zi, în timp ce a intervenit într-o crimă stradală și a salvat o femeie pe nume Angela (Magda Apanowicz), James din filmul Volition (2019) este acostat de doi criminali platiti cu care este prieten, Sal și Terry (Frank Cassini și Aleks Paunovic).

Sal and Terry lucrează pentru Ray (John Cassini), un fel de șef de mafie care vinde draperii ca un loc de munca legal, iar Ray vrea ca James să-l ajute cu o treaba specifică, pe care Ray crede că James o poate face și o poate face bine (Ray știe despre clarviziunea lui James). Este o muncă ușoară și, dacă se rezolvă, sunt bani ușor facuti pentru James. Desigur, dacă se rezolvă…

Volition (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Tony Dean Smith
Actori: Adrian Glynn McMorran, Magda Apanowicz, John Cassini
An: 2019
Gen: SF, Thriller
IMDB: 5.3


Volition (2019) Online Subtitrat


Trailer