Vocea morții – White Noise (2005)

Vocea morții – White Noise (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Geoffrey Sax
Actori: Michael Keaton, Deborah Kara Unger, Ian McNeice
An: 2005
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vocea morții – White Noise

Fenomenul de Voce Electronica – FVE – este procesul prin care mortii, cu ajutorul sunetului si imaginii. Pot sa comunice cu cei vii prin intermediul asa-numitului “zgomot alb” emis de dispozitivele electronice moderne. Estimarile arata ca exista aproape sapte miliarde de dispozitive de inregistrare audio. Si video in locuinte din intreaga lume… si fiecare dintre acestea este un portal.

De doua decenii, o miscare derulata discret la nivel mondial a castigat tot mai multa amploare. Recrutand un numar tot mai mare de persoane care cred in FVE si care au realizat ele insele inregistrari extraordinare ale comunicarii cu cei din lumea de dincolo. Aceste transmisiuni, inregistrate cu simple dispozitive electrocasnice. Ne obliga sa punem sub semnul intrebarii notiuni elementare pe care le aveam despre viata si moarte. Ele par sa confirme ceea ce multi dintre noi indrazneau deja sa creada, si anume ca este posibil ca mortii sa comunice cu noi.

Tot ce trebuie sa facem este sa ascultam.

Acum, pentru prima data, acest fenomen din alta lume este plasat in centrul unui film artistic, un thriller paranormal —White Noise.
Pana la moartea subita a sotiei sale, survenita in conditii misterioase, arhitectul Jonathan Rivers (MICHAEL KEATON) se considera un om decent, rational, care nu ar fi acceptat in mod normal nici un fel de teorii despre comunicarea cu mortii. Acum insa, un strain pe nume Raymond Price (IAN McNEICE) a patruns in viata lui, pretinzand ca ar fi auzit-o pe sotia lui Jonathan, Anna (CHANDRA WEST), prin intermediul FVE. Impins de durere, dar si de o anume curiozitate, Jonathan se trezeste in scurta vreme influentat de spusele lui Raymond, validate de inregistrarile cu Anna, ca si de marturia lui Sarah Tate (DEBORAH KARA UNGER).


Trailer Vocea morții – White Noise