Vizitatorii – Les Visiteurs (1993)

Vizitatorii – Les Visiteurs (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Jean-Marie Poiré
Actori: Christian Clavier, Jean Reno, Valérie Lemercier
An: 1993
Gen: Comedie, Fantezie
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vizitatorii – Les Visiteurs

Filmul a inregistrat cel mai mare succes de public in Franta ultimului sfert de secol. In anul 1122, prin actiunea concertata a unei vrajitoare sinistre si a unui magician glumet, razboinicul de vita veche Godefroy de Montmirail si scutierul sau Jacquouille la Fripouille sunt trimisi in viitor, intr-o epoca nebuna, in zilele noastre. Schimbarile intervenite in opt veacuri ii naucesc de-a binelea, abia-abia li se intelege graiul.

Iar modul de viata al urmasilor li se pare o aiureala, mai ales mania de a se imbaia, periculoasa pentru sanatate. Din fericire, stravechiul castel isi mai pastreaza inca misterele… Datoria fata de neam il obliga pe Godefroy sa se intoarca acasa, cu orice pret, chiar daca servitorul sau, emancipat intre timp, nu e deloc incantat de idee. O comedie excelenta, al carei succes se doreste reeditat de noul film, actualmente in productie, in care eroii vor calatori in trecut.

O comedie ce emana ea insasi o voie-buna, o ambianta deosebita care te face sa il urmaresti cu zambetul pe buze scena de scena. Eu am urmarit mai intai comedia americana din 2001, acel remake ce a avut aceiasi actori. Din fericire, am ras in hohote, iar dupa ce am vazut si originalul, aceasta pelicula. Am fost placut impresionat, simtindu-se un aer diferit, acela frantuzesc si placut, un film ce reusea sa amuze la maxim desi cunosteam fiecare moment din filmul american. Ceea ce nu este deloc un lucru mic. Il recomand cu mare placere, si nu numai pentru o singura vizionare, are acelasi efect de fiecare data.


Trailer Vizitatorii – Les Visiteurs

https://www.youtube.com/watch?v=h23J5YC98FM