Virus distrugător – Hackers (1995)

Virus distrugător – Hackers (1995) online subtitrat este un thriller futurist care o prezintă pe fenomenala Angelina Jolie în splendoarea ei timpurie, acest film a fost unul dintre cele mai vizionate în anul 1995. Dade Murphy (Jonny Lee Miller) este un puști a cărui fascinație pentru computere degenerează în manie în momentul în care ajunge să spargă bazele de date ale mai multor bănci de pe Wall Street. Mai mult, talentul nociv al lui Dade, supranumit Zero Cool, este pe cale să provoace un adevărat crah financiar.

Serviciul Secret se autosesizează și îl arestează, dar fiind minor nu poate fi condamnat. Așa că, drept pedeapsă, i se va interzice să se atingă de vreun computer până va împlini 18 ani.

Chiar în ziua în care împlinește această vârstă, Dade nu pierde timpul și se întâlnește cu un grup de hackeri, toți prieteni la cataramă cu el. Dintre aceștia nu lipsesc dura și atrăgătoarea Kate, expertă în realitatea virtuală, interpretată de Angelina Jolie într-unul dintre primele sale roluri, Nikon, cel renumit pentru memoria sa fotografică și specialistul în interceptări telefonice Phantom Phreak, un practicant fervent al celor mai morbide glume în cyberspațiu, supranumit Cereal Killer, și încă un hacker precoce.


Regia: Iain Softley
Actori: Jonny Lee Miller, Angelina Jolie, Jesse Bradford
Anul: 1995
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.2


Hackers (1995) Online Subtitrat


Trailer