Virus (1999)

VIRUS este o combinație terifiantă de acțiune, suspans și efecte speciale spectaculoase. Filmul este o aventură incredibilă, după cum spune regizorul JOHN BRUNO, care a fost pentru o perioadă supraveghetorul efectelor speciale la filmul TITANIC.

Pentru un astfel de proiect, o adevărată explozie vizuală,era evident că nimeni altul nu ar fi mai potrivit pentru această sarcină decât Bruno. El a fost de șase ori nominalizat la premiul OSCAR și câștigătorul acestui prestigios premiu pentru filmul ABISUL. Bruno a lucrat alături de regizori ca JAMES CAMERON. Cei doi au colaborat la filme ca TERMINATOR 2, TITANIC și ABISUL. BRUNO a lucrat de asemenea la fime ca : CLIFFHANGER, GHOSTBUSTERS, POLTERGEIST II.

Acțiunea filmului Virus (1999) începe în Pacificul de Sud, când un vas rusesc folosit pntru ccercetări științifice încearcă să își conecteze antena parabolică la stația spațială rusească MIR aflată pe orbită. Nadia (JOANNA PACULA),ofițerul științific însărcinat cu coordonarea activităților științifice de pe vas, se pregătește să copieze în calculatorul ei niște informații din baza de date a stației MIR.

Virus (1999) Online Subtitrat in Romana


Regia: John Bruno
Actori: Jamie Lee Curtis, Donald Sutherland, William Baldwin
An: 1999
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.0


Virus (1999) Online Subtitrat


Trailer