Virtuozitate – Virtuosity (1995)


Virtuozitate – Virtuosity (1995) film online subtitrat

Regia: Brett Leonard
Actori: Denzel Washington, Russell Crowe, Kelly Lynch
Anul: 1995
Gen: Actiune, Crima, SF
Durata: 106 minute
IMDB: 5.5

Los Angeles, 1999. Un oraș de zombi în costume de afaceri gri, de mers pe jos fără să vadă pe străzi in “Virtuozitate”. Doar două persoane par conștienți de împrejurimile lor. Una dintre ele este Parker Barnes (Denzel Washington), care se deplasează cu ușurință prin mulțime, în căutare de ceva. Încercarea sa de a conduce un restaurant japonez, în cazul în care există o luptă sângeroasă cu un tip rău care a luat ostatici. Există o trage-out, care nu se dezvolta destul de cum ar trebui. . . .

Și acest lucru a fost tot un joc pe calculator, așa cum am suspectat, deoarece unele dintre fotografii ale cerului fluturau ca și cum s-au ecranul revopsire sine. Înapoi în lumea reală, Barnes este revelat ca un fost politist, acum în închisoare, cu un braț artificial controlate de computer. Și jocul este explicată și formarea de realitate virtuala pentru poliție, pentru a le ajuta să facă față situațiilor de urgență bruște. În “Virtuozitate” Barnes se află pe teritoriul familiar fictiv: Acesta este încă un alt reșapare a formula familiar în care polițistul necinstiți este reactivat pentru că el este singura persoană care poate face cu personajul negativ genial și periculoase. Dar aici filmul se transformă în sus o nouă întorsătură. Tipul rău în “Virtuozitate” nu este o ființă umană, ci un program de calculator numit Sid 6.7, care joacă personajul negativ în simulările VR.

În memoria lui cibernetice a fost pompat personalitățile 200 criminali, din “Virtuozitate”, inclusiv Charles Manson, John Wayne Gacy – și omul care a ucis soția și copiii proprii Barnes “. Sid este atât de inteligent știe cum să atingeți în multe personalități sale, în scopul de a chinui dușmanii săi, și el batjocura Russell cu amintiri de familie ai acestuia. Și Sid are alte abilitati. Vedem cum noua stiinta a făcut posibil ca chips-uri de calculator pentru a se reproduce, folosind materia primă de siliciu. Sid trage de pe un truc foarte elegant, care ies din “cutie”, sau computerul, și crearea sa în lumea reală.

(Există un moment frumos ca el ia forma, se prăbușește pentru un al doilea, iar apoi înțelege senzația că se simte: “Gravity!”) Sid ia forma fizica ca mandroid, scapă de la laborator și devine un criminal în serie în libertate – Virtuozitate – 200 criminali în serie de la mare. Există două capturi. Una dintre ele este că Sid 6.7, programat cu inteligență artificială, poate să crească acum pe cont propriu, rescrierea și îmbunătățirea propriile programe. Celălalt este că Sid este interactiv până la cele mai mici electronul în cybersoul lui. El nu este fericit dacă nu e implicat într-o luptă cu antagoniști sale, din moment ce lumea jocurilor de calculator este tot ce știe.