VIP 2 – Velaiilla Pattadhari 2 (2017)

VIP 2 – Velaiilla Pattadhari 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Soundarya R. Ashwin
Actori: Riaz Ahmed, Karrthik Ahuja, Bhai Amma
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis VIP 2 – Velaiilla Pattadhari 2

“Vellai Illa Pattadhaari” a fost un film destul de popular, care avea o închidere perfectă la linia de poveste, o compoziție decentă a sentimentului de familie și a momentelor de masă. Deci, când a fost anunțată o continuare directă, a trebuit să aducă ceva nou pe farfurie. Din nefericire, ceea ce primim este cea mai mare parte o revizuire (mai scumpa) a primului film cu cateva inversari de roluri si completari care nu lasa impresia.

Raghuvaran (Dhanush) este acum inginer executiv pentru Anitha Constructions și saculează atenția lui Vasundhara (Kajol revenind la cinema Tamil după un decalaj lung), președinte al celei mai mari companii de construcții din India de Sud, care îi extinde o ofertă de muncă; unul refuză. Făcând o ofensă la acest lucru, Vasundhara dezlănțuie o încărcătură de vendetă profesională (și personală) pe Raghuvaran. Vorbind de rol-inversări, acest lucru este destul de tot ce filmul are de oferit în termeni de noutate.

Vasilehara este portretizata ca un ticalos corporativ puternic (un contrast puternic fata de “Amul Baby” in primul film), Shalini (Amala Paul) si-a varsat imaginea de fata-fetita alaturi de usa sa se transforme intr-o sotie cocheta (beatul lui Raghuvaran “episoadele cu ea sunt scrise și acționate prost), tatăl care se confruntă mai devreme (Samuthirakani) a îmbrățișat acum o persoană inspirată și compusă. Paleta personajelor este completă cu relieful comic oferit de Azhagusundaram (Vivek, a cărui saga “GF” ne-a lăsat în diviziuni), căldura maternă a mamei lui Raghuvaran (Saranya Ponvannan, care încă reușește să câștige inima), fratele lui Raghuvaran Karthik (Hrishikesh) câinele lor de companie adorabil, Harry Potter.