Vinyl (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Vinyl (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Rich Cohen, Mick Jagger, Martin Scorsese
Actori: Paul Ben-Victor, P.J. Byrne, Olivia Wilde, Max Casella, James Jagger, Bobby Cannavale
Anul: 2016
Gen: Drama, Muzicale, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Vinyl SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Sinopsis Vinyl

Vinyl este plasat în New York-ul anilor ’70 și explorează trendurile muzicale, pe atunci noi, punk și disco, toate privite prin ochii lui Richie Finestra, un director de casă de discuri care încearcă să își întărească propria marcă și să găsească următorul “new sound”.

„Vinyl” este un drum nebunesc prin industria muzicală a anilor 1970, concentrându-se atât pe directorii executivi – precum Richie Finestra al lui Cannavale – cât și pe muzicieni, precum personajul lui James Jagger, solistul trupei fictive The Nasty Bits. Este, de asemenea, foarte legat de New York, care nu este doar locul de filmare, dar şi locul pentru o parte din poveste.

HBO o descrie ca fiind „o incursiune prin industria muzicală presărată cu droguri și sex de la începutul erei punk, disco și hip-hop … văzută prin ochii unui președinte de casă de discuri, Richie Finestra, care încearcă să-şi salveze compania și sufletul fără a-i distruge pe toţi în calea lui”.

Sex și droguri din plin în serial, așa cum ne putem aștepta de la HBO, Winter și Scorsese, ceea ce are sens, având în vedere locul şi timpul acţiunii.

Rămânand fidel epocii și senzației de spectacol, este şi multă muzică, și multe locuri interconectate cu perioada. Filmările au avut loc la Hotel Chelsea (renumit pentru găzduirea unui număr mare de scriitori, muzicieni și artiști, dar notoriu şi pentru că a fost locul în care Nancy Spungen a fost găsită moartă), Electric Lady Studios a lui Jimi Hendrix și o recreere meticuloasă a locului lui Andy Warhol frecventat de trupe precum The Velvet underground.

PortalulTauTV.com
Vinyl (2016) Online Subtitrat in Romana

Vinyl (2016)

Editor's Rating:
5