Vine razia – Dragnet (1987)

Vine razia – Dragnet (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Mankiewicz
Actori: Dan Aykroyd, Tom Hanks, Christopher Plummer
An: 1987
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vine razia – Dragnet

Actiune, suspans si gafe in Los Angeles. Fericirea si bunastarea uriasei metropole sunt grav amenintate. Dar Departamentul de Politie vegheaza. Joe Friday, nepot si discipol fidel al unui detectiv legendar al orasului, impreuna cu Pep Steebek, un copoi extrem de talentat, se angajeaza in periculoasa incercare de stopare a faradelegii. Cei doi formeaza un cuplu neobisnuit, inzestrat cu un dinamism debordant si cu un farmec irezistibil, intr-o comedie politista cuceritoare.

Poate văd mai mult din umor pentru că sunt un ofițer de aplicare a legii, dar acest film este un țipăt. Este nevoie de tot ceea ce a făcut seria originală și o face cu limba ferm plantată în obraz. Atacul lui Dan Ackroyd, impersonarea Jack Webb, este o revoltă, la fel ca remarcile pe care le face lui Panks Streebeck de la Hanks. Un exemplu tipic ar fi că Joe ignoră avansurile lui Sylvia Wiss, iar Pep îl cheamă.

Joe îl vede mort în ochi și spune: “Streebeck, există două lucruri care ne separă de animale: una, noi folosim tacâmuri, două, putem controla nevoile noastre sexuale, nu știu despre tine, trageți-mă în propriul dvs. HELL! ” Această linie este atât de Jack Webb-DRAGNET că sunt surprins că nu a apărut niciodată în versiunea anilor 1960.

Ca și filmele Austin Powers, DRAGNET spoofă o pictogramă culturală, astfel încât să evocă originalul. Ignorați complotul prostește și bucurați-vă de plimbare ** PS ** Am folosit de fapt linia pe care am citat-o ​​mai sus în linia de serviciu!