Vincent N Roxxy (2016)

Vincent N Roxxy (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gary Michael Schultz
Actori: Emile Hirsch, Zoë Kravitz, Zoey Deutch
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vincent N Roxxy

Roxxy este o tânără pasionată de hip-hop, ambițioasa și rebelă. Vincent este o persoană solitară dintr-un orășel din America, în căutarea sensului vieții. Vincent este înconjurat mereu de persoane dubioase din cauza naivității sale. Într-o bună zi, aceste două suflete tulburate se întâlnesc în momentul în care Roxxy este atacată de un ucigaș periculos, în miezul zilei, în fața unui număr mare de martori. Vincent încearcă să o salveze, să fugă cu Roxxy cât mai departe de ucigaș. Însă, la scurt timp, realizează că violența îi urmează oriunde ar merge.

Scenariul este atât de subevaluat încât chiar mă face să mă întreb dacă acesta a fost primul proiect și, dacă da, de ce naiba a fost permis să fie împușcat? Este un răspuns pe care îl îndoiesc că o vom cunoaște vreodată, așa că nu putem decât să-l asumăm.

Scenariul funcționează împotriva sa în orice moment. Mai intai suntem cu Vincent si Roxxy in timp ce vorbesc despre lipirea impreuna, in ciuda faptului ca nu se cunosc unul pe celalalt si apoi Vincent (care ar trebui sa fie inteligent pe strada) spune aceasta femeie, care a fost acasa doar de niște gangsteri destul de furiosi despre banii pe care îi datoreaza, El se îndreaptă și trăiește. Totul sa simțit atât de ridicol și rău, încât aproape că am renunțat, după ce am văzut că scena vine atât de devreme în film, cu abia fiecare evoluție a personajului.

În plus, Shultz îl ia pe Vincent pe cont propriu pentru o vreme. El îi dă câteva subploturi care nu merg nicăieri și apoi îl pregătește pentru finală pentru a termina povestea principală care a mai rămas abandonată după primele 10 minute.


Trailer Vincent N Roxxy