Villain (2020)

In filmul Villain (2020) online subtitrat il vedeti pe Eddie (Craig Fairbrass) petrecand ultima decadă în spatele gratiilor si, in deschiderea peliculei, ajunge la finele sentinței sale; viața de dinainte de penitenta a fost o mizerie completă. Reunit cu fratele său cel mic, Sean (George Russo), Eddie se întoarce la pub-ul familiei, sperand a se stabili o vreme, pana iși da seama ce vrea sa facă în continuare.

In schimb este expus nesăbuinței lui Sean, dependenta de droguri ducându-l în relatii cu gangsterii din oras, Roy (Robert Glenister) și Johnny (Tomi May). În speranța de a rezolva problema pașnic, Eddie din filmul online Villain (2020) reia prieteniile din trecut pentru a-i plati datoriile semnificative si pentru a-si salva fratele.

Eddie se straduieste pentru a ieși din necazuri, fără a recurge la crimă, si, in acelasi timp, incearca sa restabileasca legatura sa cu Chloe (Izuka Hoyle), fiica pe care a abandonat-o înainte de a fi inchis; confruntat cu sinele de altadata și cu cel care vrea să devina, Eddie găsește ca unica solutie la problemele sale ar fi sa revina la obiceiurile proaste, doar cat sa rezolve situatia de fata.

Villain (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Philip Barantini
Actori: Robert Glenister, Craig Fairbrass, Nicholas Aaron
An: 2020
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.3


Villain (2020) Online Subtitrat


Trailer