Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Barker, Victor Mawer
Actori: Hollie Burrows, James Cooke, Liam Dascombe
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura
IMDB: 2.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4NevKlgQ3Ic/Viking.Legacy.2016.DVDRip.x264-RedBlade.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Viking Legacy

Vikingii au crezut 7 suluri ar da puterea persoanei care le-a deținut. Pe măsură ce diferitele națiuni au luptat să dețină sulurile, toată Europa a fost aproape împins la război național. În cele mai vechi timpuri. Au existat șapte suluri sacre despre care se crede ca acorda putere și prosperitate celor care le poseda. Profetie a spus că un copil născut în pur sânge regal ar fi puterea . Oameni au luptat pentru a revendica sulurile. Europa a fost împinsă la un pas de război. În scopul de a menține pacea, un rege celtic, tatăl unui copil de sânge pur, a obținut sulurile și le-a dat Consiliului creștin pentru păstrarea în condiții de siguranță.

Terenul este slab și care acționează săraci. Oamenii fiind urmarit nu au nici un sentiment de urgență și se va opri în afara de a avea un chat. Actorii vorbesc ca si cum citesc liniile lor cu puțină sau nici o emoție. Acest lucru trebuie să fie un concurent pentru cel mai prost film al 2016 și mă simt că am irosit duped bani buni de pe acest DVD. Există, mult prea mult CGI și personajele-cheie par să aibă mers de mile în câteva secunde și în alte ocazii, au mers pe jos pentru zilele fără hrană sau și totuși, nu prezintă nici un semn că ar fi călătorit.

Acesta este un sistem complet si o LARP fest de producție foarte amator. Am vazut mai bine actorie la o pantomimă. Cu un viking care trebuie să dețină nas pentru a merge sub apă și să se joace sabie demnă de copii se joacă luptă cu spade lumină acest așa numitul film de groază este mai mult de o comedie decat un film serios.