Viking (2016)

Viking (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Andrey Kravchuk
Actori: Pawel Delag, Anton Adasinsky, Aleksandra Bortich, Aleksandr Armer
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0qouXjR5lGI/Viking_2016_RUSSIAN_720p_BRRip_999_MB_-_iExTV.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Viking

Este întotdeauna dificil să faci un film bazat pe fapte istorice. Trebuie să faceți o cercetare amănunțită și să puneți în mod corect aceste fapte în film. Dar ar trebui, de asemenea, să încercați să faceți acest film interesant și distractiv. În caz contrar, veți obține un documentar prelungit.

În primul rând, titlul nu are aproape nimic de a face cu povestea. Povestea se bazează, într-adevăr, pe faptele istorice, dar se spune într-un mod atât de dezordonat, plin de evenimente și decizii ilogice, iraționale și nejustificate, încât este obositor să te uiți. Veți găsi ilogicitate și idiotă completă chiar și în timpul scenei de luptă. Mai mult decât atât, acest film nu are un complot specific, nici o agendă mai înaltă și nici momente epice, ceea ce face dificilă conectarea spectatorilor cu povestea.

Povestea este practic despre o singură persoană și m-am întrebat mereu de ce este așa. De-a lungul întregului film, personajul principal este complet și absolut inutil, fără succes în fața fiecărei provocări. Sunați-l paradoxal, dar a reușit cumva să eșueze chiar și atunci când a câștigat. Mă întreb dacă decizia regizorului a fost aceea de a face ca acest personaj să fie atât de slab și stîngace.

Dacă a fost, este o decizie greșită deoarece nimeni nu dorește să vizioneze un film de 2 ore în care protagonistul principal este un slab și un idiot. Dacă nu, atunci regizorul a eșuat total la crearea sa. Nu am “văzut” personajul principal. Nu am crezut în el pentru un moment. El nu este puternic, nu este inteligent, nu este un mare războinic și nu un mare lider. De ce este el personajul principal?