Vigilante Diaries (2016)

Vigilante Diaries (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Christian Sesma
Actori: Jason Mewes, Quinton ‘Rampage’ Jackson, Paul Sloan
Anul: 2016
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vigilante Diaries

În urmă cu 10 ani, un soldat de elită aflat în misiune află că Barrington, comandantul său, i-a întins o capcană. Reuşind să scape cu viaţă din această situaţie, bărbatul a devenit un luptător independent împotriva criminalităţii cunoscut sub numele de Justiţiarul.

După ce reuşeşte să îl elimine din peisaj pe liderul mafiot armenian, Justiţiarul dispare fără urmă. Din cauza dispariţiei sale, rata infracţionalităţii este din nou mare. Justiţiarul a ajuns pe mâinile lui Andreas, noul lider al mafiei armeniene şi este torturat zi de zi de oamenii acestuia. Andreas mai are o ţintă şi anume Michael Hanover, un blogger care l-a urmat pe Justiţiar în misiunile sale. The Kid, mâna dreaptă a Justiţiarului, pune la cale un plan de salvare a acestuia.

La jumătatea Vigilante Diaries, Michael Madsen se uită direct în aparatul de fotografiat și spune că “cele mai bune planuri stabilite se pot transforma într-un clusterfuck gigantic.” Ar fi o descriere potrivită a exact cum Vigilante Diaries joacă afară, dacă am crezut pentru o secundă că au existat planuri stabilite la toate.