View from a Blue Moon (2015)

View from a Blue Moon (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Blake Kueny
Actori: Greyson Fletcher, Alex Florence, Ivan Florence
An: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis View from a Blue Moon

Absolut uluitoare de la A la Z. După ce a vizionat o multime de filme surf, aceasta s-ar putea aranja în jurul valorii de-al doilea meu favorit, după, desigur, fără sfârșit de vară. Sunt total de acord cu ce este a fost spus de către cealaltă revizuire: acesta este un film magnific, care va ține ochii larg deschiși în timpul totul.

Frumusetea fotografii aeriene largi, poezia toate scenele, (atât surfing și nu navigarea) și modul în care acestea sunt atât de impecabil structurate da un puternic sentiment de frumusețe și de finalizare. Aș da o nota generală de 8/10, nici o ezitare. Mi-ar recomanda chiar acest film la oameni care nu se uita la filme, de obicei, surf. Într-adevăr, frumusețea imaginilor va apela la oricine caută o experiență de vizionare uimitoare.

Complet lăsat în venerație ca la toate dificultatea de a atinge materialul filmat care au primit. Și chiar mai mult în venerație cu privire la modul în care acestea ar fi putut făcut un astfel de film mare din ea. Filmul nu este doar un “film de surf”, deși, acesta funcționează la un nivel mult mai ridicat decât atât.

Există o astfel de poezie pentru imaginile sale, și surprinde într-adevăr imagini de la astfel de locații diferite și montează-l într-o poveste coerentă, fără o mare parte din o narațiune sau, bine “poveste”, prin definiția obișnuită. Inimă, pasiune și creativitate autentic de spargere de la acest film de la get-go. editarea ei, în ambele sale scenele de film și sunet, este brilliaaaaant. Iar muzica pe care o folosește doar se potrivește atât de perfect. In fiecare secunda a acestui film a fost atent structurat. Sincer, e doar fantastic și ușor de una dintre preferatele mele ale anului.


Trailer View from a Blue Moon