Victoria (2016)

Victoria (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Justine Triet
Actori: Virginie Efira, Vincent Lacoste, Melvil Poupaud
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Victoria

Victoria Spick, avocat de drept penal în plin deşert sentimental, ajunge la o nuntă unde se întâlneşte cu prietenul său, Vincent, precum şi cu Sam, un ex-dealer, pe care ea l-a scos din încurcătură. A doua zi, Vincent este acuzat de tentativă de omor de către iubita sa. Singurul martor al scenei este câinele victimei. Fără convingere, ea acceptă să-l apere pe Vincent în timp ce-l angajează pe Sam pe post de asistent. Acesta este începutul unei serii de probleme pentru ea.

ocmai am vizionat Victoria pe o prezentare exclusivă de pre-lansare, și m-am bucurat foarte mult. Virginie are un mare talent pentru comedii si comedii romantice, iar acest film nu este o excepție. Cu toate acestea, o paralelă, satiric, strat mai adânc pe lângă fluxul de comedie generală. Cu toate acestea, păstrează este promisiunea de a fi un film de lumină pentru o noapte de week-end pentru a se distra. M-am bucurat ocazionale momente amuzante, de asemenea.

Dupa filmul Virgine.Un a intrat pe scenă pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri. Am aflat că filmul are mai multe elemente de aproape improvizație, ca actorii au avut libertatea de a trăi pe deplin rolurile lor și nu a trebuit să meargă cuvânt cu cuvânt de script-uri, au avut libertatea de a merge mai departe cu interpretarea, atunci când s-au simțit la.

Toate în toate, dacă vă plac comediile franceză, și vă place Virginie Efira, vă veți bucura de Victoria mult.


Trailer Victoria